Hesabım
    Emilia Clarke, Soğuk Savaş Döneminde Geçen Casusluk Dizisi “Ponies”in Başrolünde!

    Peacock dizisi, Moskova'da bulunan iki kadın CIA ajanını konu alıyor.

    -

    "Game of Thrones" yıldızı Emilia Clarke, Peacock'ta doğrudan dizi siparişi verilen “Ponies”de başrol oynamaya hazırlanıyor.

    Susanna Fogel (The Flight Attendant, The Spy Who Dumped Me) ve David Iserson tarafından ortak yaratılan casusluk - gerilim dizisinde Clarke yönetici yapımcılık görevini de üstlenecek.

    Dizinin resmi özeti şu şekilde: “Moskova, 1977. İki 'PONİ' (istihbaratla ilgisi olmayan kişiler) Amerikan Büyükelçiliği'nde gizlice sekreter olarak çalışıyor. Ta ki kocaları SSCB'de gizemli koşullar altında öldürülene ve ikili CIA ajanı olana kadar. Bea (Clarke), Sovyet göçmenlerinin aşırı eğitimli, Rusça konuşan bir çocuğudur. Arkadaşı Twila, korkusuz olduğu kadar yıpratıcı da olan bir küçük kasaba kızıdır. Birlikte, büyük bir Soğuk Savaş komplosunu ortaya çıkarmak ve kendilerini dul bırakan gizemi çözmek için çalışıyorlar.”

    Fogel aynı zamanda dizinin yönetmenliğini üstlenecek, Iserson ise dizi sorumlusu olarak görev yapacak. Jessica Rhoades, Pacesetter Productions için yönetici yapımcılığını üstleniyor. Pacesetter'dan Alison Mo Massey, Katherine Bridle ile birlikte ortak yapımcı olacak. Projenin yapımcılığını Universal Television üstleniyor.

    Bu, Clarke'ın son aylarda üstlendiği ikinci TV rolü oldu. Oyuncunun Amazon Prime Video dizisi "Criminal"da da rol alacağı Temmuz ayında Variety tarafından özel olarak duyurulmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top