Hesabım
    "Lost" Yıldızı Matthew Fox, Michelle Pfeiffer'lı "Yellowstone" Spin-Off'u "Madison"a Katıldı

    Daha önceki haberlerin aksine Kurt Russell projeye dahil olmadığı ortaya çıktı.

    -

    "Lost" yıldızı Matthew Fox, Taylor Sheridan'ın yeni "Yellowstone" evren dizisi "The Madison"da Michelle Pfeiffer'la birlikte başrol oynayacak. Kadroda Pfeiffer'ın yanı sıra Patrick J. Adams, Elle Chapman, Beau Garrett ve Amiah Miller yer alıyor.

    Geçtiğimiz haftalarda dizinin başrolünde Michelle Pfeiffer'a Kurt Russell'ın eşlik edeceği yönünde raporlar ortaya çıkmış olsa da Russell'ın projeye dahil olmadığı ve rolünün Patrik J. Adams'a gittiği görülüyor.

    Yapımcılığını MTV Entertainment Studios, 101 Studios ve Bosque Ranch Productions'ın üstlendiği "The Madison", Montana'nın merkezindeki Madison Nehri vadisinde yaşayan New York City'li bir ailenin acı ve insani bağlarını konu alan samimi bir çalışma olarak özetleniyor.

    Fox, açık havayı seven, kendine güvenen bir bekar olan Paul'u canlandıracak. Pfeiffer, Paige (Chapman) ve Abigail (Garrett) adında iki kız çocuğunun annesini canlandırıyor. Adams, Paige'in kocasını, Miller ise Abigail'in en büyük kızını canlandırıyor.

    "The Madison"ın yürütücü yapımcılığını Sheridan, David C. Glasser, John Linson, Art Linson, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Christina Voros, Michael Friedman, Pfeiffer ve Keith Cox üstleniyor.

    Fox, ABC'nin "Lost" dizisindeki Dr. Jack Shephard rolüyle tanınıyor ve bu rolüyle Drama Dizisinde Başrol Oyuncu dalında Emmy ve Altın Küre adaylığı kazandı. Oyunculuğa ara verdikten sonra yakın zamanda Stan'in "C*A*U*G*H*T" adlı orijinal komedi dizisinde Sean Penn, Susan Sarandon ve Travis Fimmel'le birlikte rol aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top