Hesabım
    Kate Winslet, A24 & Hulu Dizisi “The Spot”ta Başrolde Oynayacak

    "The Spot", "Now You See Me" senaristi Ed Solomon tarafında yaratıldı.

    -

    Kate Winslet, "Men in Black" ve "Now You See Me" senaristi Ed Solomon'un A24, 20th Television ve Hulu için hazırlayacağı yeni dizisi "The Spot"ta başrolde oynayacak.

    Hikaye, başarılı bir cerrahı (Winslet) merkezine alıyor. Cerrah, öğretmen olan eşiyle birlikte, kendisinin bir çocuğa çarpıp kaçmaktan sorumlu olabileceğinden şüphelenmeye başlar. Çiftin gerçeğe yönelik arayışları, giderek artan bir şüphe ve karanlık sırlar ağına dönüşür. İkili ihanet olasılığıyla yüzleşirken kararlılıklarını ve ilişkilerini de test etmek zorunda kalacaktır.

    “The Spot”u yaratan ve yazan Solomon aynı zamanda Winslet, Winslet’in yapım şirketi Juggle Productions ve A24 ile birlikte projenin yönetici yapımcılığını üstlenecek.

    Titanic”, “Iris” ve “Little Children” gibi filmlerin de aralarında bulunduğu yedi Oscar adaylığı olan ve 2009’da “The Reader” ile ödülü kazanan Winslet son yılllarda televizyon rolleriyle de öne çıkıyor.

    Başarılı oyuncu, son olarak HBO'nun sınırlı dizisi “The Regime”de rol aldı. Daha önce HBO'nun mini dizisi “Mare of Easttown”daki performansıyla ve yine HBO dizisi “Mildred Pierce”la En İyi Kadın Oyuncu Emmy Ödülü kazanmıştı. Şu anda üzerinde çalışılan mini dizi “Trust” için HBO'ya geri dönecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top