Hesabım
    "Rings of Power"da Kara Büyücü'yü Canlandıran Ciarán Hinds'e İlk Bakış!

    Usta oyuncunun canlandırdığı Dark Wizard karakterinin ilk görseli yayınlandı.

    Prime Video

    Prime Video, "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri" (The Lord of the Rings: The Rings of Power) dizisinin 2. sezonunda yeni bir karakter olan Dark Wizard'ı (Kara Büyücü) canlandıran Ciarán Hinds'in ilk görselini yayınladı.

    Karakter, "Kökeni ve niyetleri gizlilik içinde saklanan, her emrine itaat eden ve büyü kullanan bir yardımcılar ordusuna sahip, karanlık ve güçlü bir büyücü" olarak tarif ediliyor. Büyücünün yardımcıları arasında, ilk sezonda Yabancı'yı (Daniel Weyman) ararken gördüğümüz üç gizemli yolcunun da olduğu ve onu Kara Büyücü'nün emriyle aradıkları da belirtiliyor.

    Prime Video

    İlk sezonda tanıtılan Yabancı uzun süredir gizemli bir karakter olarak kaldı. Büyücü olduğu netleştikten sonra ise Yabancı'nın Gandalf olduğu yönünde yaygın bir teori ortaya atıldı. 1. sezon finali de durumun böyle olduğunu güçlü bir şekilde ima etti. Yabancı'nın 2. sezonda daha da büyük bir rol oynaması planlanıyor.

    Hinds'in yeni sezon kadrosuna katıldığı Rory Kinnear ve Tanya Moodie ile birlikte bu yılın başlarında açıklandı, karakteriyse son ana kadar gizli tutuldu.

    "Belfast"taki rolüyle Oscar ve BAFTA'ya aday gösterilen Hinds ayrıca "Munich", "There Will Be Blood", "In Bruges" ve "Justice League" gibi filmlerde "Game of Thrones" ve "Rome" gibi dizilerde rol aldı.

    “The Rings of Power”dan Tom Bombadil’e İlk Bakış!

    J.D. Payne ve Patrick McKay tarafından geliştirilen "Güç Yüzükleri" dizisi, Orta Dünya'nın İkinci Çağı'nda, yani Yüzüklerin Efendisi filmlerindeki olaylardan ve JRR Tolkien'in romanlarından binlerce yıl önce geçiyor. Göreceli bir barışın hakim olduğu bir dönemde başlayan dizi, Orta Dünya'da uzun süredir korkulan kötülüğün yeniden ortaya çıkışıyla yüzleşen hem tanıdık hem de yeni bir dizi karakterin hikayesini anlatıyor.

    Mega bütçeli fantastik dramanın 2. sezonu önümüzdeki hafta, 29 Ağustos'ta başlayacak ve 3 Ekim'de sezon finali yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top