Hesabım
    "BoJack Horseman"ın Yaratıcısından Yeni Yetişkin Animasyonu Geliyor

    Raphael Bob-Waksberg, yeni animasyon komedi dizisi "Long Story Short" için Netflix'le anlaştı.

    Netflix

    "BoJack Horseman"ın yaratıcısı Raphael Bob-Waksberg'den yeni bir Netflix dizisi geliyor.

    "Long Story Short" adlı dizi bir aileyi konu alan yetişkinlere yönelik bir animasyon komedisi olacak. Resmi özetinde şu ifadeler yer alıyor: "Bu, ortak tarih, iç şakalar ve eski yaralarla ilgili. Eğer bir anneniz, babanız, kardeşiniz, partneriniz ya da çocuğunuz olduysa bu program tam size göre ve bu arada, onları arasanız ölmezsiniz değil mi?”

    BoJack gibi The Tornante Company'den gelen diziyi Bob-Waksberg yazacak, dizi sorumlusu olarak görev yapacak ve yürütücü yapımcılığını üstlenecek. "Long Story Short" 2025'te Netflix izleyicisiyle buluşacak.

    Duyuru, "BoJack Horseman"in ilk gösteriminin üzerinden tam 10 yıl geçtikten sonra geldi. Netflix'in yetişkinlere yönelik ilk animasyon orijinal dizisi olan bu dizi, kısa sürede övgüler ve eleştiriler topladı.

    Büyük ölçüde Hollywood'da geçen hikaye, 1990'larda eskimiş bir sitcom yıldızı olan antropomorfik at BoJack Horseman'ın (Will Arnett) etrafında dönüyordu. Yeni proje gibi BoJack da bir Tornante TV yapımıydı ve altı sezon boyunca Arnett, Aaron Paul, Paul F. Tompkins, Amy Sedaris ve Alison Brie'den oluşan bir seslendirme kadrosuna yer verdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top