Hesabım
    Disney+ "LEGO Pixar BrickToons" Fragmanını Yayınladı

    Pixar klasiklerini yeniden ziyaret eden beş bölümlük dizi 4 Eylül'de geliyor.

    Disney+, 4 Eylül'de kütüphanesine eklenecek olan "LEGO Pixar BrickToons"un fragmanını yayınladı. Pixar'ın sevilen yapımlarından "Arabalar", "Coco", "İnanılmaz Aile", "Kayıp Balık Nemo" ve "Cesur" filmlerinin yer aldığı bu kısa film koleksiyonu toplamda beş bölümden oluşuyor ve tamamı aynı anda platforma eklenecek.

    Disney+ diziyi şu ifadelerle tanıtıyor: "LEGO dünyasında geçen maceralar için en sevdiğiniz Pixar karakterlerinden bazılarına katılın! 5 BrickToon hikayesinin her biri, samimi, mizah ve LEGO dokunuşlarıyla tanıdık yüzler ve yerler sunuyor. Ölüler Diyarında Miguel ile birlikte şarkı söyleyin; Merida ve üçüz kardeşlerine zorlu bir "ayı" durumunda yardım edin; Nemo, Marlin ve Dory ile destansı bir saha gezisine çıkın; Parr ailesinin mahallelerini Sendromdan kurtarmaya çalışmasını izleyin ve Şimşek McQueen'i bir sonraki büyük yarışına hazırlarken Mater'e katılın!"

    LEGO yapımları her zaman izleyicileri memnun etmenin bir yolunu buluyor, özellikle de Disney+'taki Star Wars özel programları ve Marvel projeleri artık her yıl hayranlar tarafından bekleniyor. "Ters Yüz 2" ile eski görkemine yeniden kavuşan ve yaklaşan "İnanılmaz Aile 3", "Oyuncak Hikayesi 5" gibi yapımlarla hayranları heyecanlandıran Pixar'ın favori yapımlarını yeniden ziyaret etmek için ise en uygun zaman seçilmiş gibi görünüyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top