Hesabım
    Anya Taylor-Joy ve Netflix'ten Yeni Dizi Geliyor: "How To Kill Your Family"

    Bella Mackie'nin ünlü romanı Netflix tarafından mini diziye uyarlanıyor.

    Netflix

    "The Queen's Gambit"teki başarılı işbirliklerinin ardından Anya Taylor-Joy ve Netflix, ünlü bir kitaptan uyarlanan yeni bir mini dizi için Netflix'e geri dönüyor.

    "Furiosa" ve "The Menu" yıldızı, Bella Mackie'nin "How To Kill Your Family" (Ailenizi Nasıl Öldürürsünüz) adlı romanını konu alan sekiz bölümlük dizide ana karakter olan katil Grace Bernard'a hayat verecek.

    Kitapta Grace, ölmek üzere olan annesinin yardım çağrılarını görmezden gelerek kendisini ve annesini terk eden bir milyonerin gayri meşru kızıdır. Grace intikam yemini eder ve babasının ailesinin her üyesini öldürmeye karar verir. Babasını ise sona bırakır...

    Dizinin baş yazarı Emma Moran aynı zamanda yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Taylor-Joy, Sally Woodward Gentle, Lizzie Rusbridger ve Lee Morris de yönetici yapımcı olarak görev alırken, yazar Bella Mackie de ortak yapımcı olarak görev yapacak.

    Taylor-Joy'un başrolde olduğu gerilim dizisi "The Queen's Gambit" Netflix'te 92 ülkede ilk 10'a girmiş ve aralarında İngiltere, Arjantin ve Güney Afrika'nın da bulunduğu 63 ülkede 1 numara olmuştu. Diziyi, yayınlandıktan sonraki ilk 28 günde altmış iki milyon hesap izledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top