Hesabım
    "Pacific Rim"in Köken Hikayesini Anlatan Dizi Geliyor

    Guillermo del Toro'nun yönettiği bilim kurgu filminin öncesini anlatan dizi için çalışmalar başladı.

    Legendary Entertainment

    Legendary Entertainment, Eric Heisserer ve yapım ortağı Carmen Lewis ile "Pacific Rim" serisinin 'köken' hikaye dizisiyle başlayan yeni projeler için ilk bakış anlaşması imzaladı.

    Yazar, yapımcı ve yönetmen Heisserer, Denis Villeneuve'ün "Arrival" ve Susanne Bier'in "Bird Box" filmlerini yazdı ve Netflix'in fantastik dizisi "Shadow and Bone"da sorumlu yapımcı olarak görev yaptı.

    Bugüne kadar çekilen iki "Pacific Rim" filmi, Pasifik Okyanusu'nun dibinde açılan boyutlar arası bir yarığı konu alıyor ve devasa canavarların dünyamıza girip insanlığa saldırmaya başlamasına olanak tanıyor. Buna karşılık insanlar Jaegers adı verilen dev dövüş robotları inşa etmeye başlar.

    İlk film Guillermo del Toro tarafından yönetildi ve başrollerde Charlie Hunnam ile Idris Elba yer aldı. 2013'te vizyona giren film, küresel gişede 400 milyon doların üzerinde hasılat elde etti.

    2018'de John Boyega liderliğindeki devam filmi "Pacific Rim Uprising" dünya çapında 291 milyon dolar hasılat elde etti ve çok daha karışık eleştiriler aldı.

    "Pacific Rim: The Black" adlı 2021 yapımı bir anime dizisi, 2021-2022 yılları arasında Netflix'te iki sezon boyunca yayınlandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top