Hesabım
    Yunan Mitolojisi Temalı Komedi Dizisi "Kaos"tan Yeni Fragman

    Netflix, Jeff Goldblum liderliğindeki "Kaos" dizisinin tam uzunluktaki fragmanını yayınladı.

    Netflix, 29 Ağustos'ta yayına girecek olan Yunan mitolojisi temalı kara komedi dizisi “Kaos”un tam fragmanını yayınladı.

    Çağdaş zamanlarda geçen dizide Jeff Goldblum, görünüşte çok güçlü ama son derece güvensiz ve intikam peşinde olan Zeus'u canlandıracak. Zeus bir sabah uyanıp kırışıklıklarını keşfeder ve düşüşünün yaklaştığı inancıyla tehlikeli, paranoyak bir yola girer.

    Tanrıların Kraliçesi Hera (Janet McTeer), Zeus'un büyüyen paranoyasının onu harekete geçmeye zorladığını fark eder. Zeus'un bir zamanlar güvendiği kardeşi Hades (David Thewlis) ise ölü yığını birikirken yeraltı dünyasındaki hakimiyetini gizlice kaybetmektedir.

    Zeus'un asi oğlu Dionysos (Nabhaan Rizwan) kontrolden çıkıp babasıyla kozmik bir çarpışmaya doğru ilerlerken, Poseidon (Cliff Curtis) daha çok süper yatının büyüklüğü ve bir sonraki partinin nerede olacağıyla ilgilenir.

    "Kaos"ta oyuna, Riddy (Aurora Perrineau), Orpheus (Killian Scott), Caneus (Misia Butler) ve Ari (Leila Farzad) gibi ölümlüler de dahil oluyor.

    The End of the F—ing World”ün yaratıcısı Charlie Covell'ın imzasını taşıyan sekiz bölümlük dizide ayrıca Billie Piper, Rakie Ayola ve Stanley Townsend de rol alıyor. Georgi Banks-Davies ve Runyararo Mapfumo yönetmenliği üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top