Hesabım
    "13. Cuma" Dizisi "Crystal Lake" İçin Çalışmalar Yeniden Başladı!

    Dizi sorumlusu Bryan Fuller'ın ayrılmasıyla iptal edilmiş gibi görünen projenin çalışmaları devam ediyor.

    -

    Yaklaşan “IT” ön bölüm/prequel dizisi “Welcome to Derry”nin sorumlu yapımcılarından biri olan Brad Caleb Kane, Peacock ve A24 için bir başka korku efsanesi “13. Cuma”dan (Firday the 13th) ilham alan “Crystal Lake”in yeni dizi sorumlusu olarak atandı.

    Proje bu yılın başlarında yaratıcı ve dizi sorumlusu Bryan Fuller'ın ayrılmasıyla durmuş gibi görünüyordu. Fuller'ın ayrılması için herhangi bir neden belirtilmedi ancak o zamanki yorumlara göre A24'ün "materyal konusunda farklı bir yola gitmesiyle" perde arkasında projeyi yeniden düzenlediği söylendi.

    Aylardır hiçbir ilerleme olmayışı projenin iptal edilmiş olabileceği yönünde spekülasyonlara yol açmıştı ancak Kane'in dizinin yaratıcısı, yazarı ve yürütücü yapımcılığının yanı sıra dizi sorumlusu görevleri de olacağı düşünülürse durum böyle değil.

    "Friday the 13th" James Wan Yönetmenliğinde Yeniden Çekilebilir

    Konuyla ilgili ayrıntılar henüz bilinmiyor ancak bunun bir ön bölüm olması ve/veya Jason'ın Crystal Lake Kampı katili olarak ilk günlerini içermesi muhtemel görünüyor. Kane, açıklamasında şunları söyledi:

    Hiçbir şey slasher filminin altın çağında büyümek kadar çocukluğumu tanımlayamaz ve hiçbir şey bu türü Friday The 13th kadar tanımlayamaz. Bu ikonik seriye, özellikle de Peacock ve A24 gibi korkusuz ortaklarla katkıda bulunma fırsatı beni daha fazla heyecanlandıramazdı."

    Victor Miller, Marc Toberoff; Robert M. Barsamian ve Robert P. Barsamian da dizinin baş yapımcılığını üstleniyor. "Welcome to Derry"den önce Kane, "Fringe", "Black Sails", "Lodge 49", "Warrior" ve "Tokyo Vice" dizilerinde yazar ve/veya yapımcı olarak görev yaptı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top