Hesabım
    "The Last of Us" 2. Sezon Çekimleri Tamamlandı

    "The LAst of Us" 2. sezonun 2025 ilkbaharında yayınlanması bekleniyor.

    HBO

    HBO'nun Naughty Dog oyun serisinden uyarlanan ve çok beğenilen "The Last of Us" dizisinin ikinci sezonunun çekimleri tamamlandı.

    Dizinin ikinci sezon kapanış partisinden fotoğraflar, çekimlerin bitişini kutlamak için düzenlenen oldukça büyük bir etkinlikle birlikte ortaya çıktı. Editör Timothy Good, gönderisinde şunları yazdı: "The Last of Us 2. Sezonun inanılmaz yapım ekibini tebrik ederiz. Emeklerinizi şimdi evinize getireceğiz!"

    Yedi bölümlük yeni sezonun prodüksiyonu Ocak ayının sonundan bu yana Kanada'da devam ediyordu. Şimdi, gelecek yıl yayınlanacak dizinin post-prodüksiyonu başlayacak.

    Bu sezonun "The Last of Us Part II" oyunundan uyarlanacağı erken bir tarihte açıklanmıştı ancak, ilk oyunun iki katı uzunluğundaki hikayenin hakkını vermek için oyun anlatımının ikinci ve üçüncü sezonlara da bölünmesi bekleniyor.

    Aylarca post prodüksiyon sürecinden geçecek olan dizide Pedro Pascal ve Bella Ramsey'e, Tommy Miller rolünde Gabriel Luna, Maria rolünde Rutina Wesley, Abby rolünde Kaitlyn Dever, Jesse rolünde Young Manzino, Dina rolünde Isabela Merced ve açıklanmayan bir rolde Catherine O'Hara eşlik edyor.

    Yaklaşan HBO Dizileri İçin Yeni Tanıtım: "The Last Of Us" 2. Sezondan İlk Görüntüler...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top