Hesabım
    Netflix'in Animasyon "Tomb Raider" Dizisinden Fragman Yayınlandı!

    Lara Croft'u Hayley Atwell'in seslendirdiği dizi 10 Ekim'de geliyor.

    Netflix, Legendary Television'ın 10 Ekim'de yayına girecek olan animasyon dizisi "Tomb Raider: The Legend Of Lara Croft"un ilk fragmanını yayınladı.

    Ünlü video oyunu serisinden uyarlanan dizide Marvel'ın Peggy Carter'ı ve "Mission: Impossible - Dead Reckoning" yıldızı Hayley Atwell, ikonik İngiliz maceracı Lara Croft'u seslendiriyor.

    Anime, Lara'nın artık tam teşekküllü bir hazine avcısı haline geldiği 2013-2018 video oyunu yeniden başlatma üçlemesindeki olayların ardından geçiyor.

    Dizide Lara, giderek daha tehlikeli olan tek başına maceralarına atılmak için arkadaşlarını terk eder. Ancak tehlikeli ve güçlü bir Çin eseri, Croft Malikanesi'nden esrarengiz kişisel bağlantısı olan bir hırsız tarafından çalınınca eve dönmek zorunda kalır.

    Cesur arayışı onu dünya çapında bir maceraya ve unutulmuş mezarların derinliklerine götürecek, burada gerçek benliğiyle yüzleşmek zorunda kalacak ve nasıl bir kahraman olmak istediğine karar verecek.

    Yapımcılığını Legendary ve oyun geliştiricisi Crystal Dynamics'in yaptığı, animasyonlarını Powerhouse Animation Studios'un (Castlevania) üstlendiği dizide Tasha Huo (The Witcher: Blood Origin) dizi sorumlusu olarak görev yapıyor.

    Dmitri M. Johnson, Timothy I. Stevenson, Jacob Robinson, Dallas Dickinson, Noah Hughes, Howard Bliss ve Jen Chambers yönetici yapımcılığını üstleniyor.

    Bu dizinin dışında, Phoebe Waller-Bridge de şu anda Amazon Prime Video için Tomb Raider serisinin canlı aksiyon TV uyarlamasını yazıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top