Hesabım
    Disney+ “Star Wars: The Acolyte” Dizisini İlk Sezonun Ardından İptal Etti

    "Star Wars: The Acolyte" 2. sezon için yenilenmedi.

    Disney+

    Lucasfilm, "Star Wars: The Acolyte" dizisine ikinci sezon onayını vermedi. Karar, sekiz bölümlük ilk sezonun Disney+ hizmetindeki yayınını tamamlamasından bir ay sonra geldi.

    "Star Wars: The Acolyte" dizinin yaratıcısı, yönetmeni, yürütücü yapımcısı ve dizi sorumlusu olarak görev yapan Lesley Headland'ın imzasını taşıyordu. Oyuncu kadrosunda Joonas Suotamo, Jodie Turner-Smith, Manny Jacinto, Carrie-Anne Moss, Dean-Charles Chapman, Margarita Levieva, Charlie Barnett ve Rebecca Henderson gibi isimler yer aldı.

    Yüksek Cumhuriyet döneminde geçen dizi yayın hayatına başladığında izleyicileri ikiye bölmeyi başardı ve ilk fragmanından itibaren Star Wars hayran kitlesi arasında da büyük ayrılıklara yol açtı.

    Genel izleyici sayısı da pek iyi değildi. Güçlü bir başlangıç ​​yaparak bu yıl Disney+'taki en büyük dizi prömiyeri oldu ve beş günlük yayının ardından dünya çapında 11,1 milyon izlenme sayısına ulaştı.

    Ancak bu ivme sürdürülemedi - İlk iki haftasında Nielsen yayın listelerinde 7. ve 6. sıraya yükselmesine rağmen, topallayarak 10. sıraya gerilediği ve 335 dakika izlendiği finale kadar İlk 10'un dışında kaldı. – bu da bir “Star Wars” dizisi finali için bugüne kadarki en düşük rakam oldu.

    Tüm bunlar bir araya getirildiğinde "Star Wars: The Acolyte" dizisinin iptal edilmesi şaşırtıcı değil. Headland daha önce ikinci sezon için fikirlerini stüdyoya sunduğunu belirtmişti ancak bu gerçekleşmeyecek gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top