Hesabım
    Bilim Kurgu ve Gerilim Dizisi "Dark Matter" 2. Sezon Onayını Aldı

    Apple TV+, Joel Edgerton ve Jennifer Connelly başrollü diziye ikinci sezon onayını verdi.

    Apple TV+

    Apple TV+, bilim kurgu dizisi “Dark Matter”ı ikinci sezon için resmi olarak yeniledi. Dizinin ilk sezonu bu yıl prömiyer yaptı ve 26 Haziran'da tamamlandı.

    Blake Crouch'un aynı adlı romanından uyarlanan dizide Joel Edgerton, Jennifer Connelly, Alice Braga, Jimmi Simpson, Dayo Okeniyi ve Oakes Fegley rol alıyor.

    Edgerton, bir gece Chicago sokaklarında evine yürürken hayatının alternatif bir versiyonuna kaçırılan fizikçi, profesör ve aile babası Jason Dessen'i canlandırıyor.

    Yaşayabileceği hayatların akıllara durgunluk veren labirentinde kendi gerçekliğine ve gerçek ailesine dönmeye çalıştığında, onları hayal edilebilecek en korkunç, yenilmez düşmandan kurtarmak için yürek parçalayıcı bir yolculuğa başlar. Bu düşman kendisinden başkası değildirç

    Crouch, baş yapımcı Matt Tolmach ile birlikte dizide yaratıcı, yürütücü yapımcı, dizi sorumlusu ve yazar olarak görev yapıyor ve açıklamasında şöyle diyor:

    “Birinci sezonu yazma ve filme alma sürecinde, anlatılacak çok daha fazla hikaye olduğunu keşfettik ve bu karakterlerin hayatta kalma mücadelesi verirken ve zihin bükücü gerçeklerin manzarasında eve dönüş yolunu bulurken sadece yüzeyi çizdik. Kutuda görüşürüz!”

    Dark Matter"ın ne kadar iyi performans gösterdiğine ilişkin ayrıntılar Apple tarafından yayınlanmadı ancak 2. sezon onayının çok kısa sürede gelmesi yayıncının diziden memnun kaldığının bir göstergesi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top