Hesabım
    Prime Video "My Lady Jane" Dizisini İlk Sezonun Ardından İptal Etti

    Tarihi yeniden yorumlayan fantastik dizinin ilk sezonu Haziran sonunda yayınlanmıştı.

    Prime Video

    Amazon Prime Video, 27 Haziran'da yayınlanan sekiz bölümlük ilk sezonun ardından, tarihi fantastik drama dizisi "My Lady Jane"i iptal etti.

    Alternatif bir tarihi konu alan Tudor dönemi dizisi, dokuz gün boyunca İngiltere Kraliçesi olan ve ardından 1553'te başı kesilen genç soylu Leydi Jane Gray'in hikayesini baştan yazarak romantik ve eğlenceli bir hikaye sunuyordu.

    "My Lady Jane"in neden iptal edildiğine yönelik resmi bir açıklama yapılmadı. İlk sezonun beklentilerdeki kadar geniş bir izleyici kitlesine ulaşamadığı bilinse de izleyici ve eleştirmen puanları oldukça iyiydi.

    Dizinin hayranları iptal haberinin ardından, Prime Video'nun bu kararı yeniden gözden geçirmesi için Instagram ve Twitter'da Prime Video hesaplarını yorum yağmuruna tutuyorlar.

    Emily Bader, Edward Bluemel, Jordan Peters, Anna Chancellor, Dominic Cooper, Kate O’Flynn, Rob Brydon, Abbie Hern, Isabella Brownson, Robyn Betteridge, Henry Ashton, Máiréad Tyers, Michael Workeye, Joe Klocek, Brandon Grace ve Will Keen'in rol aldığı dizi Meredith Glynn'le birlikte sorumlu yapımcı ve ortak dizi sorumlusu olarak da görev yapan Gemma Burgess tarafından yaratıldı.

    Jamie Babbit, Sarah Bradshaw ve Laurie MacDonald da yönetici yapımcılığını üstlenirken, Babbit serinin sekiz bölümünün beşinde de yönetmen olarak görev yaptı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top