Hesabım
    TV+ Sylvester Stallone'nin Sevilen Dizisi "Tulsa King"in 2. Sezon Fragmanını Paylaştı

    "Tulsa King" 2. sezonuyla 22 Eylül'de sadece TV+'ta!

    TV+, Sylvester Stallone liderliğindeki suç draması "Tulsa King"in ikinci sezon fragmanını yayınladı. Dizi yeni sezonuyla 22 Eylül'de TV+ ekranlarında izleycileriyle buluşacak.

    10 bölümden oluşan ikinci sezonda, Dwight (Stallone) ve ekibi Tulsa'da kurdukları suç imparatorluklarını büyütmeye ve savunmaya devam ediyor. Ancak çok geçmeden bölgede hak iddia edenlerin yalnızca kendileri olmadığını anlıyorlar.

    Kansas City mafyasından ve çok güçlü bir yerel iş adamından gelen tehditler karşısında Dwight hem işini hem de ailesini korumaya çalışırken bir yandan da New York’ta yarım kalan son bir işin peşine düşüyor.

    Yellowstone” dizisinin de yaratıcısı olan Taylor Sheridan tarafından yaratılan dizinin yeni sezonunda kadroya Frank Grillo da katılıyor. Grillio, Kansas City gangsteri Bill Bevilaqua karakterine hayat verecek.

    22 Eylül’den itibaren her hafta bir yeni bölümüyle TV+’ta izleyici ile buluşacak olan Paramount yapımı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Dana Delany ve Garrett Hedlund yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top