Hesabım
    James Wan'ın Bilim Kurgu - Korku Dizisi "Teacup"tan Fragman Yayınlandı

    Peacock, yapımcılığını James Wan'ın üstlendiği yeni korku dizisi "Teacup"ın ilk fragmanını yayınladı.

    Peacock, baş yapımcılığını modern korkunun üstadı James Wan'ın üstlendiği yeni bilim kurgu, korku, gerilim dizisi “Teacup”ın tanıtım fragmanını yayınladı.

    Robert McCammon'un çok satan romanı "Stinger"dan uyarlanan dizi, Georgia kırsalında hayatta kalabilmek için gizemli bir tehditle karşı karşıya kalan birbirinden farklı bir grup insanın bir araya gelmesini konu alıyor.

    Dizi her ne kadar "Stinger"dan uyarlanmış olsa da, konusu ölmekte olan bir Teksas maden kasabasına inen biri asi, diğeri ödül avcısı olan iki uzaylıyı konu alan kitaptan oldukça farklı görünüyor.

    Başrollerinde Yvonne Strahovski (The Handmaid's Tale), Scott Speedman (Grey's Anatomy) ve Chaske Spencer'ın (The English) yer aldığı "Teacup"ta ayrıca Kathy Baker, Boris McGiver, Caleb Dolden, Emilie Bierre ve Luciano Leroux gibi isimler rol alıyor.

    Ian McCulloch (Yellowstone, Chicago Fire) "Teacup" ile ilk kez dizi sorumlusu olarak görev yaparken Michael Clear, Rob Hackett, Francisca X. Hu, Kevin Tancharoen ve E.L. Katz yönetmenliği üstleniyor.

    The Haunting of Bly Manor” ve “Channel Zero” ile tanınan E.L. Katz tarafından yönetilen ilk iki bölüm 10 Ekim Perşembe günü Peacock'ta yayınlanacak ve ardından Cadılar Bayramı'na kadar haftalık iki bölüm gelmeye devam edecek..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top