Hesabım
    "American Horror Story"nin Yaratıcısı Ryan Murphy'den Yeni Korku Dizisi Geliyor: "Grotesquerie"

    Ryan Murphy imzalı dizi 25 Eylül'de FX'te başlıyor.

    FX

    Ryan Murphy ve "American Horror Story"nin arkasındaki yaratıcı ekibin, dizinin 13. sezonuyla bizi hangi karanlık cehenneme sürükleyeceğine dair gelişmeleri beklerken, Murphy'nin bir sonraki dizisinin de yayın tarihi açıklandı.

    FX "Grotesquerie" adlı yani dizinin 25 Eylül'de yayınlanacağını ve ertesi gün Hulu'da mevcut olacağını duyurdu. Murphy'nin projelerinden tanıdık isimlerin ve birkaç yeni oyuncunun yer aldığı 10 bölümlük dizide Niecy Nash-Betts (Scream Queens), Courtney B. Vance (The People v. O.J. Simpson: American Crime Story) ve Lesley Manville (Mrs. Harris Goes to Paris) rol alıyor.

    Murphy ile yaptığı ve "Monster: The Jeffrey Dahmer Story"deki çalışmasıyla Emmy Ödülü'nü evine götüren Nash-Betts, Grotesquerie'deki yetenekli oyuncu kadrosuna liderlik ediyor. Oyuncu bu sefer, toplumundaki bir dizi kötü niyetli suçun ardındaki gerçeği ortaya çıkarmakla görevlendirilen bir kamu görevlisi olan Dedektif Lois Tryon'u canlandırıyor.

    Yolun bir yerinde Dedektif Tryon, beklenmedik bir yerde, davaya yardım etmeye istekli yerel bir rahibe ve gazetecinin yanı sıra bir müttefik ve fazladan bir çift göz bulur. Dış dünyanın dehşeti Dedektif Tryon'un aklını kurcalıyor olabilir ama onu geceleri uykusuz bırakan şey, kızıyla olan gergin ilişkisi ve hasta kocasına bakma baskısıdır. Gerçeği bulmaya çalışan Dedektif, hem evde hem de sokaklarda şeytanlarla yüzleşmek zorunda kalacaktır.

    Dizide Taylor Swift'in erkek arkadaşı Travis Kelce'nin yanı sıra Micaela Diamond (Elsbeth), Nicholas Alexander Chavez (General Hospital) ve Raven Goodwin (Lovely & Amazing) gibi isimler de rol alacak. Murphy diziyi, Jon Robin Baitz ve Joe Baken ile kaleme aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top