Hesabım
    "Rings of Power" 2. Sezondan Yeni Fragman: Sauron ile Galadriel Bir Kez Daha Karşı Karşıya!

    Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 29 Ağustos'ta geri dönüyor.

    Prime Video, "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri"nin (The Lord of the Rings: The Rings of Power) 2. sezonu için, Sauron'un (Charlie Vickers) Galadriel, Durin III ve en önemlisi Elf demircisi Celebrimbor gibi karakterlere yönelik manipülasyonuna odaklanan yeni bir fragman yayınladı.

    İzleyicileri J.R.R. Tolkien'in ikinci çağına doğru aksiyon dolu bir yolculuğa çıkaracak olan yeni sezonda, Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo), Prens Durin IV (Owain Arthur), Arondir (Ismael Cruz Cordova), Celebrimbor (Charles Edwards) gibi hayranların en sevdiği karakterlerin geri dönüşüyle birlikte, daha fazla yüzüğün oluşumu da ortaya konuluyor.

    Fragman, savaşın Orta Dünya'ya geldiğini vurgulayarak başlıyor; ork ordularını ve savaş sahnelerini gördükten sonra güç yüzüklerine, özellikle de elflerin ve cücelerin elinde olanlara geçiş yapılıyor.

    "Aldatıcı"nın güvenini kazandığı kişilerin "düşüncelerini şekillendirebileceği" belirtilirken, Celebrimbor, Elf kılığındaki Sauron'un yönetimi altında Güç Yüzüklerini dövüyor. Sonunda Sauron'un göründüğü kişi olmadığını anladığında ve aynaya bakıp kendisinin yaşlı ve hasta göründüğünü fark ettiğinde onun kim olduğunu bilmek istiyor. Sauron bunu "Fırtınayı uzakta tutan benim." diyerek yanıtlıyor.

    Fragman bu anları, Durin IV'ün cücelere konuşma yaptığı sahneler, entler, Harfoot Nori, Arondir'in bir trolle dövüşmesi gibi heyecanı yükselten sahnelerle birleştiriyor. Ayrıca Galadriel ile Sauron'un, Yüzüklerin Efendisi üçlemesindeki tuhaf tacına benzeyen şey yüzünden kavga etmesi ve Sauron'un "Kendini benim kontrolüme verenin yalnızca sen olduğunu mu sanıyorsun Galadriel?" diye sorması da fragmanın en önemli anlarından biri olarak dikkat çekiyor.

    "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri"nin 2. sezonu 29 Ağustos'ta Prime Video'da!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top