Hesabım
    Guy Ritchie İmzalı "The Gentlemen" 2. Sezon Onayını Aldı

    Netflix "The Gentlemen" dizisine 2. sezon onayını verdi.

    Netflix

    Guy Ritchie'nin Netflix'te yayınlanan aksiyon-komedi dizisi "The Gentlemen", ilk sezonun yayınlanmasının beş ay ardından ikinci sezon için yenilendi.

    Sekiz bölümlük 2. sezon için Theo James ve Kaya Scodelario geri dönecek ve aristokrat Eddie Horniman ile uyuşturucu imparatorluğunun varisi Susie Glass rollerini yeniden canlandıracaklar.

    Guy Ritchie'nin yönettiği ve Matthew McConaughey, Colin Farrell, Charlie Hunnam ve Hugh Grant gibi isimlerin rol aldığı 2019 filminin devamı niteliğindeki dizide, Edward Horniman (James) beklenmedik bir şekilde 15.000 dönümlük bir araziyi miras alır ve Susie Glass tarafından yönetilen bir uyuşturucu imparatorluğun parçası olduğunu keşfeder.

    Guy Ritchie ortak yazar Matthew Read ile birlikte senaryoyu kaleme aldı ve yönetmenliği üstlendi. İlk sezonda James ve Scodelario'ya Daniel Ings, Joely Richardson ve Giancarlo Esposito eşlik etmişti. Yeni sezonun oyuncu kadrosu ise daha sonra duyurulacak.

    "The Gentlemen", Nielsen'in ABD sıralamasına göre ilk haftasında 1,21 milyar dakika izlendi. İkinci haftasında izlenme sayısı 1,9 milyar dakikaya yükseldi ve Nisan ayına kadar İlk 10'da kalmayı sürdürdü. Dizi aynı zamanda üç Emmy ödülüne de aday gösterildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top