Hesabım
    Netflix'in Sevilen Süper Kahraman Dizisi "Supacell" 2. Sezon Onayını Aldı

    Netflix'in yeni dizisi "Supacell" 2. sezon onayını hızla aldı.

    Netflix

    Netflix, Birleşik Krallık yapımı bilim kurgu dizisi “Supacell”i ikinci sezon için yenilediğini resmen duyurdu.

    Yaratıcılığını İngiliz rap müzisyeni ve yönetmen Rapman’in üstlendiği dizinin 6 bölümlük ilk sezonu geçtiğimiz Haziran ayında yayınladı. Prömiyerinden itibaren olumlu değerlendirmeler ve son derece yüksek eleştirel puanlar (Rotten Tomatoes'ta %100 eleştirmen skoruna sahip) alan film sürpriz bir başarıyla yayıncının öne çıkan yapımlarından biri haline geldi.

    Günümüzün Güney Londra'sında geçen "Supacell", ailede orak hücre hastalığı geçmişi olan beş sıradan siyahi insandan oluşan bir grubu konu alıyor.

    Bu insanlar beklenmedik bir şekilde süper güçler geliştirirler ve onları takip eden, manipüle eden gizli bir örgüt tarafından takip edilirler. Aynı zamanda beş kahramanın her birinin kendi kişisel sorunları vardır ve bir yandan da özel yeteneklerini kullanma çabasındadırlar.

    Başrolleri Tosin Cole, Adelayo Adedayo, Josh Tedeku, Nadine Mills, Eric Kofi-Abrefa, Calvin Demba, Ghetts, Digga D ve Eddie Marsan paylaşıyor.

    Rapman, diziyi üç sezon olarak planladığını söylüyor. Şimdilik üçüncü sezon için resmi bir onay olmasa da, aynı başarının ikinci sezonda da yinelenmesinin ardından bir sezona daha onay çıkması kaçınılmaz görünüyor. Rapman şunları söylüyor:

    “Herkese Supacell’in ilk sezonunun benim Batman Begins'im gibi olduğunu söylüyorum. Daha yeni başlıyor. Sanırım 1. sezonun nasıl bir performans göstereceğini görmek zorundayız ama en az üç sezon yapmak istediğimi açıkça belirttiğimi biliyorum. Kafamda 3 sezonluk bir hikâye var."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top