Hesabım
    Ryan Murphy'nin Yeni Dizisine Sarah Paulson ve Naomi Watts Katıldı

    "All is Fair" adlı hukuk dramasında Kim Kardashian ve Glenn Close da rol alıyor.

    -

    Sarah Paulson, Naomi Watts, Niecy Nash ve Teyana Taylor, Hulu için hazırlanan hukuk draması “All's Fair”de Glenn Close ve Kim Kardashian'a katılacak.

    Ryan Murphy imzalı dizide Close, Los Angeles'ta tamamı kadınlardan oluşan bir hukuk firmasının başkanı olarak karşımıza çıkacak. Close, yıllar önce “Damages” adlı hukuk dramasında unutulmaz bir avukatı canlandırdığı çalışmasıyla övgüler toplamıştı.

    Kardashian'ın bir boşanma avukatını oynaması dışında yeni diziyle ilgili diğer ayrıntılar gizli. Watts, Nash, Paulson, Close ve Kardashian yönetici yapımcılığını üstlenecek.

    Halle Berry de diziyle bağlantılıydı ancak zamanlama çakışması nedeniyle projeden çekildi. Bildirildiğine göre hiçbir yeni oyuncu onun yerini almıyor, bunun yerine yeni oyuncular için yeni roller yazılıyor.

    Film aynı zamanda Kaliforniya Film Komisyonu'ndan 58 milyon dolarlık vergi indirimi payı alacak beş diziden biriydi ve çekimleri Kaliforniya'da üç aydan biraz fazla sürecek.

    Murphy, Netflix anlaşmasının sona ermesinin ardından Disney ile yaptığı yeni genel anlaşma kapsamında yer alan ilk dizi olan "All's Fair"de yazar, yönetmen ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

    Jon Robin Baitz, Joe Baken, Jamie Pachino, Lyn Greene ve Richard Levine aynı zamanda yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Kris Jenner, Alexis Martin Woodall, Eric Kovtun, Scott Robertson ve Holly Jeter ayrıca 20th Television ve Ryan Murphy Television için yönetici yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top