Hesabım
    Animasyon "Evil Dead" Dizisi Geliyor!

    Bruce Campbell, Ash'in sesi olarak geri dönecek!

    -

    Sam Raimi imzalı "Evil Dead" korku türünde uzun süredir saygı duyulan bir seri olmaya devam ediyor ve şimdi yeni bir projeyle dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeye hazırlanıyor.

    "Evil Dead Rise"ın geçen yılki başarısının ardından en az iki film daha planlanırken, Bruce Campbell'ın yakın zamanda Entertainment Weekly'de açıkladığı gibi serinin animasyon bir diziyle genişlemesi planlanıyor.

    Seri boyunca Evil Dead ikonu Ash Williams'a hayat veren Bruce Campbell, 2015 yılında "Ash vs Evil Dead"in iptal edilmesinin ardından Ash Williams rolünden emekliliğini duyurmuştu. Şimdi bunun sadece canlı aksiyon için geçerli olduğunu öğreniyoruz çünkü Campbell, bu projenin Ash'e sesiyle hayat vermesine olanak sağlayacağını doğruladı.

    Campbell, serinin gelişeceğine ve gelecekteki Evil Dead projelerinin serinin temel unsurlarını onurlandıracağına inandığını belirtti ve şöyle devam etti:

    "Kabinden çıktık, Sam'in [Raimi] yönetmenlik yapmasına gerek yok ve benim de Ash rolünü oynamama gerek yok. İşin püf noktası, insanların hoşuna giden unsurları almak, yani masum insanların kötü niyetli bir varlık tarafından işkence görmesi ve bunu durduracak beceriye sahip olmayan insanları almak."

    Aktör ayrıca yaklaşan Evil Dead filmleriyle ilgili ayrıntılar verdi. Bu yılın başlarında bu filmlerden birinin Sébastien Vaniček'in yöneteceği bir spin-off olduğu, diğerinin ise Francis Galluppi'nin orijinal hikayesi olduğu ortaya çıktı. Her ikisinin de senaryoları neredeyse tamamlandı ve bunları tek bir stüdyo finanse edecek ve dağıtacak.

    Dünya çapında 146 milyon ABD doları hasılat elde eden "Evil Dead Rise"ın olumlu karşılanmasıyla birlikte ekip gösterimler arasında uzun boşluklardan kaçınmaya kararlı. Campbell'in güncellemeleri, yeni ve eski unsurları harmanlarken beklenmedik şekillerde gelişmeye devam ederek seri için sağlam bir gelecek öneriyor. Hayranlar yakın gelecekte hem animasyon hem de canlı aksiyon olmak üzere daha fazla Evil Dead içeriğini sabırsızlıkla bekleyebilirler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top