Hesabım
    Yaklaşan HBO Dizileri İçin Yeni Tanıtım: "The Last Of Us" 2. Sezondan İlk Görüntüler...

    HBO, "The Last of Us", "The Penguin", "Dune: Prophecy" gibi dizilerden görüntüler içeren yeni bir tanıtım yayınladı.

    HBO

    "Game of Thrones" spin-off'u "House of the Dragon"un ikinci sezon finali dün gece HBO'da yayınlandıktan hemen sonra, premium kablolu yayıncının 2024 sonu ve 2025'te yayınlanacak program listesini gösteren yaklaşık iki dakikalık bir fragman geldi.

    İlk 50 saniye, "The Penguin", "Dune: Prophecy", "Creature Commandos", "Industry", "The Franchise" ve "Harley Quinn" dizilerinden kısa kliplerle yılın geri kalanında neler olacağını gösteriyor.

    Ancak son 50 saniye, aralarında "The White Lotus" ve "The Gilded Age"in yeni sezonları ile "The Pitt" ve "Duster" gibi yeni dizilerin de bulunduğu birçok diziden ilk görüntülerle heyecanı ve beklentiyi yükseltiyor.

    Klipte aynı zamanda "IT"in ön bölüm dizisi "Welcome to Derry"ye ilk bakış ve bir sonraki "Game of Thrones" spin-off'u "A Knight of Seven Kingdoms"dan ilk görüntüler de dahil olmak üzere üç büyük diziye ayrılmış bir bölüm var.

    Bu bölüm, Catherine O'Hara, Isabela Merced, Kaitlyn Dever ve Jeffrey Wright'ın karakterlerine ilk bakışları içeren “The Last Of Us”ın ikinci sezonunun 20 saniyelik ilk görüntüleriyle sona eriyor. Görüntülerde ikinci oyundan, Abby'nin kardaki kalabalıktan kaçışı, bir grup Seraphite'ın birinin peşinde olması ve Clickers'ın yoğun kırmızı ışıklı metro sahnesine kısa bir bakış gibi bazı önemli anları da var.

    İşte HBO'nun 2024-2025 tanıtım klibi:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top