Hesabım
    Kurt Russell ve Michelle Pfeiffer "Yellowstone" Spin-Off'unda Bir Araya Geliyor

    İki usta isim "Yellowstone"un yeni spin-off dizisinde başrolleri paylaşacak.

    -

    Daha önce 1988 yapımı Robert Towne imzalı gerilim filmi “Tequila Sunrise”da birlikte rol alan Kurt Russell ve Michelle Pfeiffer, Taylor Sheridan imzalı “Yellowstone” spin-off/devam dizisinde yeniden bir araya gelecek.

    Şimdilik "The Madison" olarak adlandırılan (daha önce "2024" olarak anılıyordu) dizide "Suits"in tecrübeli oyuncusu Patrick J. Adams ve "The Good Doctor" oyuncusu Beau Garrett da rol alıyor. Yakın zamanda tüm oyuncu anlaşmalarının tamamlanması bekleniyor.

    Geçen yıl projede Matthew McConaughey'nin rol alacağı ve muhtemelen Kelly Reilly, Cole Hauser ve Luke Grimes gibi ana dizi oyuncularının yer alacağı söylendi. Görünüşe göre proje o zamandan bu yana önemli ölçüde yeniden düzenlendi.

    Hikayenin, kocası ve kayınbiraderinin bir uçak kazasında trajik ölümlerinin ardından New York City'den ayrılıp Montana'ya giden zengin aile reisi Stacy Clyburn ve ailesini anlatacağı söyleniyor.

    Prodüksiyonun bu ayın sonlarında Montana, New York ve Teksas'ta başlaması ve dizinin 2025'te prömiyer yapması planlanıyor. "Yellowstone" ise 10 Kasım Pazar günü beşinci sezonuyla final yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top