Hesabım
    "Kızılcık Şerbeti" Sezon Finalindeki Gizemli Kadının Kim Olduğu Ortaya Çıktı

    "Kızılcık Şerbeti"nin 2. sezon finalinde yer alan gizemli kadını Şebnem Dönmez oynayacak.

    Show TV

    İki sezondur Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan reyting rekortmeni "Kızılcık Şerbeti" dizisinin çok konuşulan ikinci sezon finalinde gizemli bir kadın ortaya çıkmıştı.

    OdaTV'den Sina Koloğlu'nun haberine göre, Doğa'nın (Sıla Türkoğlu) sevgilisi Giray'ın (Kaan Taşaner) evinde ortaya çıkan ve Doğa ile ilgili gizemli bir planın varlığını ima eden bu kadına üçüncü sezonda Şebnem Dönmez hayat verecek. Ayrıca bu karakterin Giray'ın annesi olacağı belirtiliyor.

    Sezon finalinde, Doğa ve Giray'ın, Giray'ın evinde romantik bir akşam yemeği yemesinin ardından kısmen gördüğümüz bu kadının kim olduğu büyük bir merak konusu olmuştu ve Defne Samyeli olduğuna dair iddialar ortaya atılmıştı. Karakterin Giray'ın sevgisili olduğu yönündeki teoriler de baskındı.

    23 Ağustos'ta üçüncü sezon için sete çıkacak dizinin kadrosuna katılan tek yeni isim Şebnem Dönmez değil. Kıvılcım'ın Meri lakaplı kuzeni Meryem rolüyle Şebnem Bozoklu, yayınevi sahibi Cemal rolüyle Fırat Çelik de kadroya dahil oldu.

    Ayrıca, Görkem'in (Özge Özacar) babası Resul'un (Murat Eracar) yeni eşi Hacı Asude Hanım olarak Servet Pandur ve onun oğlu Firuz olarak "Kızıl Goncalar"da da oynayan Batuhan Yüzgüleç "Kızılcık Şerbeti"nin üçüncü sezonunda izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top