Hesabım
    "Squid Game" 2. Sezon Tarihi Açıklandı: 3. Sezonla Final Yapacak!

    Netflix, "Squid Game"in 2. sezon tarihi duyuru videosunu yayınladı.

    Netflix, şimdiye kadarki en çok izlenen dizisi olan "Squid Game"in ikinci sezonu için tarih duyuru videosunu yayınladı. Hit dizinin ikinci sezonunun 26 Aralık 2024'te yayınlanacağının belirtildiği videoda üçüncü sezon duyurusu da yapılıyor.

    Dizinin arka arkaya ikinci ve üçüncü sezonları çekeceğine dair söylentiler vardı ve Netflix'in üçüncü sezonun 2025'te geleceğini duyurmasıyla bu söylentiler doğrulandı. Duyurudaki önemli detay ise dizinin üçüncü sezonuyla final yapacak olması.

    "Squid Game"in ilk sezonu 2021'de yayınlandığında küresel bir sansasyon haline gelmişti. Yayınlandığı ilk on üç haftada hem izlenme sayısı (265,2 milyon) hem de toplam izlenme süresi (2,2 milyar saat) açısından Netflix dizileri arasında tüm zamanların en yüksek performansını sergileyen dizi olmaya devam ediyor.

    Dizinin ikinci sezonu bundan tam 3 yıl sonra izleyiciyle buluşmuş olacak ve konusu şöyle özetleniyor:

    Squid Game’i kazanmasının üstünden üç yıl geçen Oyuncu 456, oyunun ardındaki insanları bulmaya ve hain oyunlarına bir son vermeye kararlıdır. Kazandığı serveti bu arayışa yatıran Gi-hun, işe akla gelen ilk yerden başlar ve metroda ddakji oynayan takım elbiseli adamın peşine düşer. Ancak çabaları nihayet sonuç verdiğinde, oyunu sona erdirmeye giden yolun sandığından daha ölümcül olduğu ortaya çıkar: oyunu bitirmek için oyuna yeniden girmesi gerekmektedir.

    Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun ve Gong Yoo ilk sezondaki rolleriyle geri dönerken yeni sezonun renkli karakterlerden oluşan oyuncu kadrosuna katılan isimler arasında Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri ve Won Ji-an yer alıyor.

    74. Primetime Emmy Ödülleri'nde Drama Dizisi dalında En İyi Yönetmen ödülünü kazanan ilk Asyalı olarak tarihe geçen Hwang Dong-hyuk bir kez daha dizinin yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top