Hesabım
    "House of the Dragon" 2. Sezon Finali TikTok'ta Sızdırıldı!

    Sezon finali, 4 Ağustos'taki yayınından önce TikTok'a yüklendi.

    HBO

    HBO'nun "Game of Thrones" spin-off dizisi "House of the Dragon"un ikinci sezon finali de yayınlanmadan önce sızdırıldı!

    2022'de dizinin ilk sezon finali, yayın tarihinden iki gün önce çevrimiçi olarak ortaya çıkmış ve HBO, finalin Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki (EMEA) dağıtım ortaklarından sızdığını belirten bir açıklama yapmıştı.

    Bugüne geldiğimizde ise, dizinin 4 Ağustos'ta yayınlanması planlanan sekizinci bölümünden, yani ikinci sezon finalinden onlarca klip yasa dışı bir şekilde yeni açılmış bir TikTok hesabına yüklendi. Kliplerin bölümün 30 dakikalık bir kısmını kapsadığı belirtiliyor ve ComicBook.com, kliplerin ikincil bir cihazla bir ekranı filme alan biri tarafından çekilmiş gibi göründüğünü bildiriyor.

    HBO, bu sızıntı ve nereden kaynaklanabileceği hakkında resmi bir açıklama yapmadı. Sızıntıyı yapan TikTok hesabı ve klipler hızla kaldırıldı ancak görüntüler başta Twitter/X olmak üzere diğer sosyal medya platformlarına hızla yayıldı. ComicBook.com ayrıca ilk TikTok hesabındaki videoların kaldırılmadan önce 100.000'den fazla izlendiğini bildirdi.

    "Game of Thrones" da sekiz sezonluk yayın süresi boyunca çevrimiçi sızıntılardan payına düşeni almış hatta bazı bölümler meşru yayın platformlarına planlanandan daha erken yüklenmek zorunda kalmıştı.

    4 Ağustos'ta yayınlanacak sezon finalinden önce spoiler/sürprizbozanlara maruz kalmamak için önümüzdeki günlerde sosyal medyada dikkatli olmakta fayda var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top