Hesabım
    "Rings of Power" 2. Sezondan Yeni Fragman: Orta Dünya'da Herkes Tehlikede!

    "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri" dizisinin San Diego Comic-Con fragmanı yayınlandı.

    Prime Video’nun büyük bir heyecanla beklenen epik dizisi "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri"nin (The Lord of the Rings: The Rings of Power) 2. sezonundan yeni fragman, hafta sonu düzenlenen San Diego Comic-Con'da yayınlandı.

    SDCC'nin ikonik Hall H sahnesinde, yapımcılar J.D. Payne ve Patrick McKay ve Emmy adayı aktris Yvette Nicole Brown tarafından yönetilen canlı ve bilgilendirici bir sohbette, bir düzineden fazla oyuncuyla bir araya geldi.

    6500 hayranla dolu devasa kongre merkezinde heyecan yaratan ekip, yaklaşan sezon için daha önce görülmemiş özel bir fragman sundu. Aksiyon dolu fragman, uzun süredir korkulan kötü karakter Sauron’un yeniden ortaya çıkışına odaklanarak, yıllar süren barışın ardından Orta Dünya’ya karanlığın ve kötülüğün geri dönüşünü gösteriyor. Fragman ayrıca Sauron’un aldatma ve manipülasyon güçleriyle dövülen daha fazla Güç Yüzüğü’nün yaratıldığını da vurguluyor.

    Hayranlar, genç Shelob, Höyüklü Kişiler ordusu, Sea Worm ve hatta Entler gibi birçok fantastik yaratığın ipuçlarını ve ikinci sezon hikayelerinin kilit noktalarını oluşturacak birkaç büyük savaş sahnesini fragmanda görmekten büyük heyecan duydular.

    Hall H sahnesinde gerçekleşen panele katılan oyuncular arasında Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Maxim Baldry, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sam Hazeldine, Ema Horvath, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Charlie Vickers, Benjamin Walker ve Daniel Weyman yer aldı.

    Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’nin ikinci sezonu, 29 Ağustos 2024'te yalnızca Prime Video’da yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top