Hesabım
    "Silo" 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

    Apple'ın hit bilim kurgu dizisi için 2. sezon tarihi belli oldu.

    Apple TV+

    Apple TV+, Rebecca Ferguson liderliğindeki beğenilen bilim kurgu dizisi “Silo”nun ikinci sezonunun 15 Kasım'da başlayacağını duyurdu. Yeni sezonun ilk bölümü 15 Kasım'da yayınlanırken diğer sezonlar haftalık olarak 17 Ocak'a kadar yayınlanacak.

    Amerikalı bilim kurgu yazarı Hugh Howey’nin 2012'de yayımlanmaya başlayan Wool serisinden uyarlanan "Silo", toksik bir kıyametin ardından, dışarıdaki zehirli dünyadan korunmak için yer altına sığınan dünyadaki son on bin insanın hikayesine odaklanıyor.

    Silonun ne zaman ve neden inşa edildiğini kimse bilmiyor ve öğrenmeye çalışanlar ölümcül sonuçlarla karşılaşıyor. Ferguson, sevilen birinin öldürülmesiyle ilgili cevaplar arayan bir mühendis olan Juliette'i canlandırıyor.

    Apple TV+, dizinin Comic-Con panelinde, "The White Lotus"tan Steve Zahn'ın da yeni sezona katıldığını da açıkladı. Zahn, yaratıcı ve dizi sorumlusu Graham Yost, yazar ve yönetici yapımcı Hugh Howey, yönetici yapımcı ve başrol Rebecca Ferguson ve dizinin oyuncularından Common ile birlikte hayran panelinde sürpriz bir şekilde yer aldı.

    Dizinin kadrosunda ayrıca Tim Robbins, Harriet Walter, Chinaza Uche, Avi Nash, Alexandria Riley, Shane McCrae, Remmie Milner, Clare Perkins, Billy Postlethwaite, Rick Gomez, Caitlin Zoz, Tanya Moodie ve Iain Glen yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top