Hesabım
    Michael C. Hall "Dexter: Resurrection" ile Geri Dönüyor!

    "Dexter"ın Comic-Con panelinde "Dexter: Resurrections" dizisi duyuruldu.

    Showtime

    Showtime, Michael C. Hall'un Dexter Morgan rolüne geri döneceği yeni dizi “Dexter: Resurrection”ı San Diego Comic-Con'da "Dexter" için düzenlenen panelde duyurdu. Hall da sürpriz bir şekilde panele katıldı.

    Günümüzde geçecek olan "Dexter: Resurrection", 2021'de çıkan ve Michael C. Hall'un 2013'teki "Dexter" finalinden sonra ikonik rolüne ilk geri dönüşü olan "Dexter: New Blood" dizisinin devamı niteliğinde olacak.

    Ayrıca daha önce duyurulan ve 1990'larda geçen prequel/ön bölüm dizisi “Dexter: Original Sin”de Patrick Gibson tarafından canlandırılan genç Dexter'ın iç sesini de Hall seslendirecek.

    "Dexter: Original Sin"e İlk Bakış: Dexter Morgan Geri Dönüyor!

    Paramount Global eş CEO'su Chris McCarthy, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Dexter: Resurrection, on milyonlarca uzun süreli hayrana hitap edecek olsa da, Dexter: Original Sin, baştan başlayarak yepyeni bir izleyici neslini bu ikonik seriyle tanıştıracak. Bu da kesinlikle mevcut izleyicileri tatmin edecek.

    Her iki dizinin baş yapımcısı ve dizi sorumlusu Clyde Phillips, "Dexter: Original Sin"in bu yıl Aralık ayında gösterime gireceğini ve "Dexter: Resurrection"ın 2025 yazında gösterime gireceğini açıkladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top