Hesabım
    Yeni "The Boys" Dizisi "Vought Rising" Geliyor: Jensen Ackles Başrolde!

    1950'lerde geçen dizi "The Vought'un kuruluş günlerini anlatacak.

    Prime Video

    Amazon Prime Video'dan Jensen Ackles'ın Soldier Boy ve Aya Cash'in Stormfront olarak geri döneceği "The Boys" prequel dizisi "Vought Rising" geliyor. Haber, Ackles'ın bizzat sahneye çıktığı "The Boys" San Diego Comic-Con panelinde duyuruldu.

    Dizinin yaratıcısı Eric Kripke ile oyuncuları Anthony Starr, Jack Quaid, Erin Moriarty, Karen Fukuhara, Claudia Doumit, Susan Heyward, Valorie Curry, Laz Alonso, Tomer Capone, Nathan Mitchell ve Chace Crawford'un katıldığı panelin moderatörlüğünü dördüncü sezonda kadroya katılan Jeffrey Dean Morgan üstlendi.

    1950'lerin New York'unda geçen "Vought Rising" Vought'un "mütevazı ama şeytani" başlangıcını konu alıyor. Aya Cash “The Boys” dizisinin ikinci sezonunda yer alırken, Ackles üçüncü sezonunda yer aldı.

    Panelde, Soldier Boy'un "The Boys" 5. sezonda geri döneceği de doğrulandı ancak rolünün kapsamı ve detaylar şimdilik belirsiz. Soldier Boy son olarak, dördüncü sezonun jenerik sonrası sahnesinde kısa bir süreliğine kriyojenik uykuda, donmuş halde görüldü.

    “Vought Rising”in prodüksiyonuna ne zaman başlanacağı ya da dizi için belirlenen yayın aralığı gibi detaylar henüz duyurulmadı. Senaryo çalışmalarına başlanan dizi, 2025'te yayınlanacak olan ikinci sezonu yapım aşamasında olan diğer spin-off "Gen V"ye katılacak. Chace Crawford'un "Gen V" ikinci sezonda The Deep rolünü üstleneceği de panelde doğruladı.

    Kripke, yazarlar odasının iki aydır "The Boys"un beşinci sezonu üzerinde çalıştığını söylüyor. Çekimlerin yıl sonuna doğru başlaması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top