Hesabım
    "What We Do In The Shadows" Final Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak?

    Sevilen vampir komedisi 6. sezonuyla ekranlara veda ediyor.

    Disney+

    FX'in popüler fantastik dizisi "What We Do In The Shadows" yaklaşan 6. sezonu ile final yapmaya hazırlanıyor. 11 bölümlük son sezonun ilk üç bölümü 21 Ekim'de yayınlancak, kalan bölümler ise haftalık olarak gelmeye devam edecek. Dizi FX yayının ardından dijital olarak Hulu'da yayınlanıyor, ülkemizde ise Disney+ üzerinden izleyicilerle buluşuyor.

    Jemaine Clement ve Taika Waititi'nin 2014 yapımı aynı adlı filminden (Aylak Vampirler) uyarlanan sahte belgesel (mockumentary) türündeki "What We Do In The Shadows" Staten Island'ın modern dünyasında yaşayan vampir ev arkadaşlarının gece maceralarını konu alıyor.

    Dizide Matt Berry, Natasia Demetriou, Harvey Guillen, Kayvan Novak, Mark Proksch ve Kristen Schaal rol alıyor.

    Prömiyer tarihi haberi, dizinin 2024 Emmy Ödülleri'nde En İyi Komedi Dizisi ve Berry için Komedi Dizisinde En İyi Erkek oyuncu ödülü de dahil olmak üzere sekiz Emmy Ödülü'ne aday gösterilmesinden hemen sonra geldi. "What We Do In The Shadows"un toplamda 29 Emmy adaylığı ve 2022'de En İyi Bilim Kurgu/Fantastik Dizi Kostümü dalında bir Emmy ödülü bulunuyor.

    2024 Emmy Adayları Açıklandı: "Shōgun" ve "The Bear" Zirvede!

    Final sezonunun resmi özeti şu şekilde: Çok kısa bir süre tam anlamıyla bir vampir olarak yaşadıktan sonra Guillermo (Harvey Guillén) hayatını yeniden değerlendiriyor. Bir gün vampire dönüşme umuduyla Efendisini memnun etmek için her şeyi yapacak bir tanıdık değilse kimdir bu? Bu arada vampirler de yaşamlarını yeniden değerlendiriyor. Eski oda arkadaşları 50 yıllık bir uykudan sonra tekrar ortaya çıktığında, yarım yüzyılda ne kadar az şey yaptıklarını fark ederler; ne tek bir hedefe ulaşılmış, ne tek bir hayalin peşinden gidilmiş, ne de Yeni Dünya'nın (kendi sokakları ve Ashley Sokağı'nın bir kısmı hariç) tek bir parçası fethedilmiş.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top