Hesabım
    "Bridgerton" 4. Sezon, Benedict Bridgerton'ın Aşkına Odaklanacak

    Netflix, Bridgeron'ın 4. sezonu için resmi duyuru videosunu paylaştı.

    Netflix, yayınladığı duyuru videosuyla "Bridgerton" dizisinin 4. sezonunun, müzmin bekar Benedict Bridgerton'un aşk hikayesine odaklanacağını açıkladı.

    Luke Thompson tarafından canlandırılan Benedict, son sezonlarda arka planda kaldı ama artık ruh eşini bulan bir sonraki Bridgerton kardeşi olacak. Sezon, Julia Quinn'in üçüncü "Bridgerton" romanı "An Offer From a Gentleman"da geçen olayları takip edecek; bu romanda, Benedict'in bir maskeli baloda tanıştığı ve aşağı tabakadan bir kadın olduğu ortaya çıkan, Sophie Beckett adında "gümüşlü bir kadını" aradığı anlatılıyor.

    Duyuruya eşlik eden "Bridgerton" 4. sezon özeti de Benedict'in aşkının hâlâ o kadın olduğunu doğruladı. Özet şu şekilde: "Bridgerton'ın dördüncü sezonu, odağını bohem ikinci oğlu Benedict'e (Luke Thompson) çeviriyor. Büyük ve küçük erkek kardeşlerinin her ikisinin de mutlu bir evliliği olmasına rağmen Benedict, annesinin maskeli balosunda büyüleyici Gümüşlü Leydi ile tanışana kadar yuva kurmaya isteksizdir.”

    Thompson'ın başrol sırası, Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) & Simon Basset (Regé-Jean Page), Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) & Kate Sharma (Simone Ashley) ve Colin Bridgerton (Luke Newton) & Penelope Featherington (Nicola Coughlan) çiftlerine odaklanan ilk üç sezonda yan rolde oynamasının ardından geliyor.

    Başrol sırasını bekleyen "Bridgerton" kardeşler ise Eloise (Claudia Jessie), Francesca (Hannah Dodd), Gregory (Will Tilston) ve Hyacinth (Florence Hunt). Shonda Rhimes ve Brownell'in sekiz kitaplık hikayenin tamamını anlatma planları olmasına ve Eloise ile Francesca'nın gelecek planları için zemin hazırlamış olmasına rağmen Netflix, şimdilik diziyi yalnızca 4. sezon için resmi olarak yeniledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top