Hesabım
    "Time Bandits"in 2. Sezon Çalışmaları, İlk Sezon Yayınlanmadan Başladı

    Terry Gilliam'ın aynı adlı filminden uyarlanan Apple TV+ dizisi 24 Temmuz'da başlıyor.

    Apple TV+

    Yeni Zelandalı aktör, yazar, komedyen ve yönetmen Jemaine Clement, yakında yayınlanacak olan "Time Bandits" dizisinin ikinci sezonunun ilk çalışmalarının başladığını açıkladı.

    Terry Gilliam'ın 1981 tarihli ikonik fantastik filminden uyarlanan dizinin arkasında Clement ve "What We Do In The Shadows?" dizisinin ortak yaratıcıları Taika Waititi ile Iain Morris var. Clement aynı zamanda orijinal filmde David Warner'ın canlandırdığı Evil rolünü üstleniyor.

    On bölümlük dizi, 11 yaşındaki tarih meraklısı Kevin'in (Kal-El Tuck) Penelope (Lisa Kudrow) liderliğindeki bir grup hırsızla birlikte yüzyıllar boyunca yaptığı yolculuğu konu alacak.

    Kötü güçlerin fetihleri, bildikleri hayatı tehdit ederken bu ekip tarihte destansı maceralara atılıyor. Grup zaman ve mekanda yolculuk yaparken ve hazine ararken uzak geçmişin büyüleyici dünyalarıyla karşılaşır.

    "Time Bandits" Fragman: Terry Gilliam Filminden Uyarlanan Dizide Lisa Kudrow Başrolde!

    Dizinin tanıtımını yaparken ComicBook.com'a konuşan Clement, kendisinin ve Waititi'nin henüz resmi olarak bir yenileme talimatı verilmemiş olmasına rağmen potansiyel ikinci sezonun senaryolarını yazmaya başladıklarını doğruladı:

    Aslında ikinci sezonu yazıyoruz ama bu insanların ilk sezonu izleyip izlememesine bağlı. Kimse izlemezse çöpe atıyoruz. Ama bunu size söyleyemem çünkü ikinci sezonu mahvetmek istemiyorum.

    Dizi, 24 Temmuz Çarşamba günü ilk iki bölümüyle prömiyer yapacak ve ardından haftalık bölümleriyle Apple TV+ hizmetinde yayınlanmaya devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top