Hesabım
    Netflix "Arcane" 2. Sezondan İlk Resmi Klibi Yayınladı

    "Arcane"in merakla beklenen final sezonu Kasım'da Netflix'te!

    Netflix, büyük beğeni toplayan animasyon dizisi “Arcane”in yaklaşan ikinci ve son sezonundan ilk resmi klibi yayınladı.

    Klip, geçen ay yayınlanan fragmanının ardından ve yeni sezonun dizinin son sezonu olduğunun, gösteriye devam etme planının bulunmadığının ortaya çıkmasının ardından geliyor.

    Riot Games, "Arcane" için her zaman iki sezonun planlandığını ve hikayenin bitiş noktasının geliştirmenin başlangıcından itibaren belli olduğunu söyledi. Bununla birlikte, "League of Legends" dünyasını temel alan yeni çalışmaların gelmesi kesin gibi görünüyor.

    Ortak yaratıcı Christian Linke ikinci sezonla final yapacaklarını netleştirdiği açıklamasında, "Arcane"in "daha büyük bir hikaye anlatma" yolculuğunun ve animasyon stüdyosu Fortiche ile olan ortaklığın ilk adımı olduğunu belirtmişti.

    Son sezon, Piltover ile Zaun arasındaki anlaşmazlığın korkunç bir şekilde tırmanmasına zemin hazırlayan Jinx'in Konsey'e saldırısının sonrasını ele alacak.

    Klipte, kafası karışmış Ekko'nun da peşinden geldiği Yordle'lı bilim adamı Heimerdinger'ın gizlice kendi laboratuvarına geri dönmeye çalıştığı görülüyor. Dizi, ilk sezonun ünlü animasyon stilini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top