Hesabım
    Marvel'dan "Nova" Dizisi Geliyor

    Marvel Stduios Başkanı Kevin Feige yeni dizi projesi hakkında konuştu.

    Marvel

    İki yıl önce, Marvel Studios'un Nova (Richard Rider) karakterini temel alan bir proje geliştirdiği ortaya çıktı. Marvel'ın "Moon Knight" dizisinde senarist olarak görev alan Sabir Pirzada'nın senaryoyu yazması planlanıyordu ancak bunun bir film mi yoksa mini dizi mi olacağı belli değildi. Stüdyo şefi Kevin Feige ise projenin yapımcılığını üstlenecekti.

    Şimdilerde "Deadpool & Wolverine" filminin basın turlarında konuşan Feige, ComicBook.com'a "Nova" projesinin hala yolda olduğunu ancak birkaç yıl sonra geleceğini açıkladı: "Oluyor, bir araya geliyor. Richard Rider, evet… Üç ya da dört yıl kaldı.”

    Projenin çıkmasına daha zaman olsa da Feige bunun bir dizi olacağını açıkladı, ayrıca Feige'in bunu tartışmaya istekli olması, dizinin önümüzdeki Cumartesi günü stüdyonun Comic Con'daki sunumunun bir parçası olmayacağını gösteriyor.

    Çizgi romanlarda Nova, Nova Corps olarak bilinen galaksiler arası polis gücünün bir üyesidir ve bu güç sayesinde gelişmiş güç, uçuş ve yaralanmaya karşı direnç gibi insanüstü yetenekler kazanmıştır.

    Film yapımcısı James Gunn daha önce karakterin henüz Marvel Sinematik Evreni'nde görünmediğini, Nova'yı "çok büyük bir karakter" olduğundan "Galaksinin Koruyucuları" filmlerinin dışında tuttuğunu açıklamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top