Hesabım
    Netflix'te İzleyebileceğiniz Gerilim Dolu, Harlan Coben Uyarlaması Diziler!

    Gerilim ve gizem yazarı Harlan Coben ile Netflix ortaklığından doğan gerilim dolu mini dizileri derledik.

    Netflix

    Son 30 yılın en üretken gizem yazarlarından biri olan Harlan Coben'in pek çok romanı Netflix tarafından mini dizi olarak uyarlandı. ABD'den Fransa'ya İspanya'dan Polonya'ya uzanan yapımlar, sürükleyici ve merak uyandırıcı hikayeleri, şaşırtıcı sürprizleriyle izleyicileri ekran başına bağlamayı başarıyor.

    Coben ve Netflix iş birliği önümüzdeki dönemde de hız kesmeden davam edecek. Gelecek yeni yapımlardan biri, Coben'in tekrar eden karakteri Myron Bolitar'ı temel alan bir dizi olacak. Bugüne kadar Coben'in 12 romanında yer alan Myron, isteksizce bir dedektife dönüşmek zorunda kalan bir spor ajanıdır.

    Netflix aynı zamanda çevrimiçi flört dünyasında geçen bir cinayet gizemi olan ve Coben uyarlamalarında sıkça gördüğümüz Richard Armitage'ın başrolde olacağı Missing You dizisini de geliştiriyor. Coben'in orijinal fikrine dayanan Lazarus'ta ise Sam Claflin başrolde oynayacak ve memleketine dönüp çeşitli cinayet gizemlerine kapılan bir adli tıp psikoloğunu canlandıracak.

    Yeni dizileri heyecanla beklerken, işte Netflix'te hemen izleyebileceğiniz sekiz gerilim dolu Harlan Coben uyarlaması...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top