Hesabım
    "Halo" 2. Sezonun Ardından İptal Edildi

    Paramount+ video oyunu uyarlaması dizisini iptal etti.

    Paramount+

    Paramount+'ın Pablo Schreiber liderliğindeki video oyunu serisi uyarlaması "Halo"nun üçüncü sezonunu sipariş etmeyeceğini duyurdu.

    Xbox'ın amiral gemisi oyun serisini temel alan dizi, uzun yıllar süren bir film olarak geliştirildikten sonra nihayet bir dizi haline geldi ancak eleştirmenler ve izleyicilerden gelen değerlendirmeler karışıktı.

    İlk sezon 2022 ortası itibarıyla Paramount+'ın en çok izlenen ikinci orijinal dizi olmasına rağmen, bu yılın Şubat ayında yayınlanan ve biraz daha iyi eleştiriler alan ikinci sezonun rakamları açıklanmadı.

    Paramount+ yaptığı açıklamada şunları söyledi:

    Bu iddialı diziyle son derece gurur duyuyoruz ve Xbox, 343 Industries ve Amblin Television'daki ortaklarımıza, dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı David Wiener'e, yönetici yapımcı arkadaşlarına, Master Chief ve Pablo Schreiber'in liderliğindeki tüm oyuncu kadrosuna ve olağanüstü çalışmaları için muhteşem ekibe teşekkür etmek istiyoruz. Herkese bundan sonraki süreçte başarılar diliyoruz."

    Paramount+'ın "Halo"dan vazgeçmesine rağmen TV Line, yapımcılar Amblin Television, Xbox ve 343 Industries'in başka yerlere baktığını ve yayıncının üçüncü sezon için anlaşma onayını aldığını belirtiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top