Hesabım
    Colin Firth, Guy Ritchie'nin "Young Sherlock" Dizisine Katıldı

    19 yaşındaki deneyimsiz Sherlock Holmes'un maceralarını konu alan dizinin başrolünde Hero Fiennes Tiffin yer alıyor.

    .

    Colin Firth, Guy Ritchie'nin yöneteceği "Young Sherlock" dizisinin kadrosuna katıldı.

    Amazon Prime Video'da yayınlanacak olan dizide genç Sherlock Holmes rolünü, Ritchie'nin “The Ministry of Ungentlemanly Warfare” filminde rol alan Hero Fiennes Tiffin üstlenecek. Ünlü dedektifin 19 yaşındaki bu versiyonu “rezil, ham, filtresiz ve biçimsiz” olarak tarif ediliyor.

    Kendisini Oxford Üniversitesi'nde özgürlüğünü tehdit eden bir cinayet gizeminin ortasında bulan genç Sherlock, ilk vakasına vahşi bir disiplin eksikliğiyle daldığında, hayatını sonsuza dek değiştirecek, dünya çapında bir komployu ortaya çıkarır.

    Oscar ödüllü İngiliz aktör Colin Firth dizide Sir Bucephalus Hodge adında bir karakteri canlandıracak ancak bu karakterle ilgili daha fazla ayrıntı henüz bilinmiyor.

    "Young Sherlock" kadrosunda ayrıca Sherlock'un anne ve babasını canlandıran Joseph Fiennes ve Natascha McElhone ile bilgin ve yetenekli dövüşçü Princess Gulun Shou'an'ı canlandıracak Zine Tseng de yer alıyor.

    Andy Lane'in Young Sherlock Holmes kitaplarından ilham alan dizinin senaryosunu, dizi sorumlusu Matthew Parkhill kaleme alıyor. Parkhill aynı zamanda, yönetmen Ritchie ile birlikte yürütücü yapımcılığı üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top