Hesabım
    Prime Video "Citadel: Diana" Dizisinin Fragmanını ve Yayın Tarihini Paylaştı

    Prime Video, Matilda De Angelis'in başrolde olduğu, merakla beklenen yeni dizisi Citadel: Diana'nın yayın tarihini ve tanıtım fragmanını paylaştı.

    Prime Video, merakla beklenen İtalyan dizisi "Citadel: Diana"nın yeni tanıtım fragmanını paylaştı. ITV Studios'un ortaklığında Cattleya ve Amazon MGM Studios tarafından üretilen, yürütücü yapımcılığını Russo kardeşlerin AGBO şirketinin üstlendiği bu yeni casus dizisinin altı bölümü, 10 Ekim'de dünya genelinde yalnızca Prime Video'da yer alacak.

    Matilda De Angelis'in başrolde yer aldığı dizide ayrıca Lorenzo Cervasio, Maurizio Lombardi, Julia Piaton, Thekla Reuten, Giordana Faggiano, Daniele Paoloni, Bernhard Schütz ve Filippo Nigro gibi uluslararası bir oyuncu kadrosu rol alıyor.

    Arnaldo Catinari tarafından yönetilen ve Alessandro Fabbri tarafından geliştirilen "Citadel: Diana"nın hikayesi 2030 yılında Milano'da geçiyor.

    Sekiz yıl önce, bağımsız küresel casus ajansı Citadel, güçlü düşman sendikası Manticore tarafından yok edilir. O zamandan beri, Diana Cavalieri (Matilda De Angelis), bir Citadel ajanı olarak Manticore'un içinde düşman hatlarında bir casus olarak tek başına kalır. Sonunda bir çıkış yolu gördüğünde ve sonsuza kadar kaybolma şansı bulduğunda, en beklenmedik müttefike güvenmekten başka şansı kalmaz. Manticore’nin varisi ve İtalyan örgütün başı Ettore Zani'nin oğlu Edo Zani (Lorenzo Cervasio) de diğer Avrupa aileleriyle liderlik için yarışmaktadır.

    Richard Madden, Priyanka Chopra Jonas, Stanley Tucci ve Lesley Manville gibi oyuncuların yer aldığı "Citadel"in ilk sezonu, 2023 yılında küresel başarıyla prömiyer yaparak Prime Video'nun ABD dışında en çok izlenen ikinci yeni Original içeriği ve dünya genelinde dördüncü en çok izlenen dizisi oldu.

    Russo Kardeşler'in AGBO'su tarafından yürütücü yapımcılığı üstlenilen "Citadel" aynı isimli casus ajansının ve güçlü düşman sendikası Manticore'un hikayesini evrensel bir şekilde ele alıyor. Citadel'in dünyasından doğan her dizi, yerel yeteneklerin başrolde yer aldığı ve kendi bölgesinde çekilerek köken ülkesinin güçlü kültürel kimliğini yansıtan tarzda benzersiz gösteriler sunuyor.

    İtalyan Originali Citadel: Diana, Citadel dünyasından prömiyer yapan ikinci dizi olacak, ardından Varun Dhawan ve Samantha Ruth Prabhu'nun başrollerini paylaştığı Hindistan'ın dizisi "Citadel: Honey Bunny" onu takip edecek.

    Richard Madden ve Priyanka Chopra Jonas'ın başrollerini üstlendiği "Citadel"in ikinci sezonu ise bu yıl prodüksiyona başlayacak, yönetmen koltuğunda ise Joe Russo yer alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top