Hesabım
    Yeni Sezonu Onaylanan Diziler: Presumed Innocent, Resident Alien, Babylon Berlin...

    Apple TV+'ın yeni dizisi "Presumed Innocent"ın yanı sıra sevilen birçok dizi yeni sezon onayını aldı.

    Apple TV+

    Birçok sevilen dizi yakın dönemde yeni sezon onayını aldı. İlk olarak, Apple TV+'ın Jake Gyllenhaal liderliğindeki yeni dizisi "Presumed Innocent" henüz ilk sezonu tamamlanmadan ikinci sezon için yenildendi.

    24 Temmuz'da final yapacak olan dizi, Scott Turrow'un aynı adlı romanından uyarlanıyor. Roman daha önce Harrison Ford liderliğindeki bir kadroyla sinemaya da uyarlanmıştı. "Presumed Innocent"ın 2. sezonu için Gyllenhall ya da kadrodaki diğer isimlerin geri dönüp dönmeyeceği şimdilik belirsiz.

    Apple TV+ ayrıca "The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin" adlı komedi dizisine de 2. sezon onayını verdi.

    AMC'de yayınlanan "Interview With The Vampire" yeni sezon onayını alan bir diğer dizi oldu. İkinci sezon finali 30 Haziran'da yayınlanan dizi 3. sezon onayını çok geçmeden alırken, bu sezonun Lestat karakterine yoğunlaşacağı bildirildi.

    Alan Tudyk liderliğindeki komedi - bilim kurgu dizisi "Resident Alien" 4. sezon onayını aldı ve kanal değiştir. Dizi bundan sonra Syfy'da değil, aynı medya grubuna bağlı USA Network'te yayınlayacak.

    "Babylon Berlin" 5. sezon onayını aldı ve dizinin bu sezonla final yapacağı kesinleşti. Dizinin geleceği, Sky Deutschland'ın yapım ekibinden çıkmasıyla belirsizliğe düşmüştü. 5. sezon Beta Film, ARD Degeto, SWR, WDR ve Radio Bremen ortaklığıyla hazırlanacak.

    Ayrıca ABD'deki bağımsız dijital yayın platformu The Network'ün, John Leguizamo başrollü dizisi "The Green Veil"; Netflix'in Almanya yapımı suç dizisi "Crooks" ve Paramount+ dizisi "The Ex-Wife" 2. sezon onaylarını aldılar.

    Kaynak: ranini.tv

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top