Hesabım
    Prime Video "Those About To Die" İçin Resmi Fragman ve Posteri Paylaştı

    "Those About To Die" 19 Temmuz'da Prime Video'da!

    Prime Video, yönetmen Roland Emmerich'in (Moonfall, Independence Day) merakla beklenen tarihi drama dizisi Those About To Die" için resmi fragman ve posteri yayınladı.

    Dizi, Avustralya, Yeni Zelanda, Kanada, Hindistan ve Güney Afrika'nın yanı sıra seçili Avrupa ülkelerinde yalnızca Prime Video'da 19 Temmuz’da yayınlanacak. 10 bölümün tamamı Prime üyelerine ABD lansmanından sadece bir gün sonra sunulacak.

    Akademi Ödülü adayı yazar Robert Rodat (The Patriot) tarafından üretilen ve Daniel P. Mannix'in aynı adlı kurgusal olmayan kitabından ilham alan dizi, izleyicileri antik Roma'daki savaş arabası yarışları ve gladyatör dövüşlerinin muhteşem, karmaşık ve yozlaşmış dünyasına sürükleyecek.

    M.S. 79 yılında Roma İmparatorluğu'nun merkezi olan Roma, dünyanın en zengin şehridir ve giderek büyüyen imparatorluk köle işçilerin yoğun akınına maruz kalmaktadır. Sıkılmış, huzursuz ve giderek daha çok şiddete başvuran Roma halkı esas olarak iki şey ile kontrol altında tutulmaktadır: bedava yemek ve araba yarışları ile gladyatör dövüşlerinden oluşan muhteşem eğlenceler.

    "Those About To Die", kana susamışlık, açgözlülük, güç arayışı ve yolsuzlukla karakterize edilen oyunların dünyasına derinlemesine inceliyor.

    Birinci sınıf bir kadroya sahip dizide İmparator Vespasian rolünde Oscar ödüllü Sir Anthony Hopkins (Kuzuların Sessizliği), Tenax rolünde Iwan Rheon (Game of Thrones), Titus Flavianus rolünde Tom Hughes (The English) yer alıyor. Kadroyu Sara Martins, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Jojo Macari, Gabriella Pession, Dimitri Leonidas, Emilio Sakraya, Moe Hashim ve Rupert Penry gibi isimler tamamlıyor.

    AGC stüdyoları yapımı "Those About To Die", Herbert G. Kloiber ve Constantin Film ile Amerikalı yayın sağlayıcı Peacock'un birlikte oluşturduğu Ortak Girişim High End Productions ile ortaklaşa hazırlandı ve yapımcılığını Centropolis Entertainment, Hollywood Gang Productions ve Street Entertainment üstlendi.

    Roland Emmerich, Harald Kloser, Gianni Nunnari, Stuart Ford, Lourdes Diaz, Miguel A. Palos Jr., Marco Kreuzpaintner, Robert Rodat, Herbert G. Kloiber, Martin Moszkowicz, Oliver Berben, Jonas Bauer, Charles Holland ve Namit Malhotra dizinin idari yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top