Hesabım
    "Stranger Things" Final Sezonundan İlk Görüntüler!

    Netflix'in hit dizisi "Stranger Things" 5. sezonuyla final yapmaya hazırlanıyor.

    Netflix, sevilen doğaüstü dizisi "Stranger Things"in yapım aşamasında olan beşinci sezonunun ilk tanıtım videosunu yayınladı. Dizi bu sezonla birlikte final yaparak izleyicilere veda edecek.

    Projenin çekimleri bu yılın başında başladı ve neredeyse yıl sonuna kadar sürmesi bekleniyor. Netflix videoyla birlikte yeni sezon çekimlerinin yarısına ulaştığını doğruluyor. Klipte, setteki oyuncu kadrosu ve ekibin yanı sıra kullanılacak çeşitli setlerden ve çekilen bazı sahnelerden kısa görüntüler yer alıyor.

    Dizide Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Joe Keery, Charlie Heaton, Sadie Sink, Maya Hawke, Priah Ferguson, Cara Buono ve Brett Gelman yer alıyor.

    Vecna ​​rolünde Jamie Campbell Bower ve Vickie rolünde Amybeth McNulty de geri dönerken, oyuncu kadrosuna “Terminatör”ün ikonik yıldızı Linda Hamilton da katılacak.

    Dizinin yaratıcısı ve yürütücü yapımcılığını üstlenen Matt ve Ross Duffer aynı zamanda dizi sorumlusu olarak da görev yapıyor. Shawn Levy, Dan Cohen ve Iain Patterson yönetici yapımcılığa devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top