Hesabım
    Netflix'in Nicole Kidman'lı Gizem Dizisi "The Perfect Couple"dan İlk Fragman!

    Dizide ayrıca Liev Schreiber, Dakota Fanning, Eve Hewson gibi isimler rol alıyor.

    Netflix

    Netflix, Elin Hilderbrand'ın çok satan romanından uyarlanan gizemli mini dizisi "The Perfect Couple"ın ilk fragmanını yayınladı. 5 Eylül'de yayınlanacak dizinin başrollerinde Nicole Kidman ve Eve Hewson yer alıyor.

    Hikaye, Nantucket'in en zengin ailelerinden biriyle evlenen bir gelin olan Amelia Sacks'ın (Hewson) hikayesini anlatıyor. Damadın ünlü bir romancı olan annesi Greer Garrison Winbury (Kidman), sosyete düğünü için hiçbir masraftan kaçınmaz.

    Ancak sahilde bir ceset göründüğünde herkesin hayalleri hızla yok olur ve yerini şüpheye bırakır. Sırlar yüzeye çıktıkça, Greer'in kitaplarından birinden alınmış gibi görünen bir soruşturma devreye giriyor.

    Netflix

    Susanne Bier'ın (Bird Box, The Undoing, The Night Manager) imzasını taşıyan altı bölümlük dramada Liev Schreiber, Meghann Fahy, Dakota Fanning, Ishaan Khatter, Billy Howle ve Jack Reynor da rol alıyor.

    Bier tüm bölümlerin yönetmenliğini üstleniyor ve ayrıca Kidman, Shawn Levy, Gail Berman, Hend Baghdady, Per Saari, Josh Barry ve dizi sorumlusu Jenna Lamia ile birlikte yönetici yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top