Hesabım
    "Penguin" ve "Dune: Prophecy" Dizileri HBO'ya Geçiyor

    Warner Bros.'un önemli yapımları artık HBO Originals markası altında yayınlanacak.

    HBO

    Warner Bros. Discovery geçen ay Max'in büyük bütçeli Warner Bros. yapımı dizilerinin çoğunu HBO markası altına taşıyacağını açıkladı.

    Bu, başlangıçta Max Originals olarak belirlenen "Harry Potter", "Lanterns" ve "IT" prequel dizisi "Welcome To Derry" gibi projelerin artık HBO Originals dizisi olacağı anlamına geliyordu.

    O zamanlar değişikliğin 2025'e kadar yürürlüğe girmeyeceği söylenmişti, bu nedenle bu yılın sonlarında yayınlanacak olan "The Penguin" ve "Dune: Prophecy" gibi dizilerin her ikisi de uluslararası lisans gereksinimlerinin bir parçası olarak hala Max başlığı altında yer alacaktı.

    Ancak şimdi, her iki dizinin de artık HBO Originals markalı olacağı ve HBO'nun yanı sıra Max yayın hizmetinde de yayınlanacağı açıklandı.

    “The Batman”in yan ürünü ve devamı niteliğindeki “The Penguin”de baş karakter olarak Colin Farrell rol alıyor. Dizi ülkemizde HBO ile eş zamanlı olarak Eylül ayında, BluTV'de yayınlanacak.

    BluTV

    "The Penguin"in oyuncu kadrosunu Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Theo Rossi, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O'Connell, Clancy Brown ve Michael Zegen tamamlıyor.

    Dune” filminden binlerde yıl öncesinde geçen ve Bene Gesserit rahibelerini konu alan “Dune: Prophecy”nin ise yıl sonuna doğru çıkması bekleniyor.

    "Dune: Prophecy" Dizisi Hakkında Bildiğimiz Her Şey

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top