Hesabım
    Emilia Clarke ve Luke Evans, Prime Video'nun "Criminals" Dizisine Katıldı

    Ödüllü çizgi roman serisinden uyarlanan dizide Charlie Hunnam, Adira Arjona, Richard Jenkins gibi isimler de rol alıyor.

    .

    Luke Evans (The Hobbit üçlemesi) ve Emilia Clarke (Game of Thrones), Amazon Prime Video'nun yeni dizisi "Criminal"in kadrosuna katıldı. Dizi, birçok Eisner Ödülü kazanan aynı adlı çizgi roman dizisinden uyarlanıyor

    Edgar Ödüllü polisiye kurgu yazarı Jordan Harper, çizgi roman yazarı Ed Brubaker ile birlikte diziyi ortaklaşa yürütecek ve Brubaker pilot senaryoyu yazacak.

    Evans ve Clarke, Charlie Hunnam, Richard Jenkins, John Hawkes, Adria Arjona, Logan Browning, Kadeem Hardison, Pat Healy, Taylor Sele, Gus Halper, Aliyah Camacho, Michael Mando, Marvin Jones III, Michael Xavier ve Dominic Burgess'ın yer aldığı genişleyen kadroya katılan son isim oldu.

    Dizinin "birbirine kenetlenmiş suç hikayeleri evreni" olduğu ve "geçmişteki suçlar ve cinayetlerle birbirine bağlanan birkaç nesil ailenin iç içe geçmiş destanını anlattığı" belirtiliyor.

    Evans, ana karakter olan Tracy Lawless'a hayat verecek. 18 yaşında kanun kaçağı olarak yasa dışı bir hayata itilen Lawless sonrasında orduya ve gizli operasyonlara katıldı. Ama kanun kaçağı yanını hala taşıyor.

    Clarke ise sınırda yaşayan silahlı soyguncu Mallory'yi canlandıracak. Mallory, silahlar ve esprili tepkiler konusunda yeteneklidir ve Ricky Lawless'ın (Gus Halper) soygun ekibinin bir parçasıdır.

    Legendary Television ve Amazon MGM Stüdyolarında kurulan dizinin ilk dört bölümünü Ryan Fleck ve Anna Boden yönetecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top