Hesabım
    "Severance" 2. Sezondan İlk Fragman: Yayın Tarihi Belli Oldu!

    Apple TV+, Severance 2. sezon için merakla beklenen tarihi açıkladı.

    Apple TV+, karanlık bilim kurgu dizisi "Severance"ın ikinci sezonu için erken bir teaser yayınladı ve dizinin 17 Ocak 2025'te geri döneceğini doğruladı.

    “Severance” dizisinde Mark Scout (Adam Scott), Lumon Industries'de, çalışanlarının anılarını iş ve kişisel yaşamları arasında ameliyatla bölen bir prosedürden geçmiş bir ekibi yönetiyor.

    'İş-yaşam dengesi' konusundaki bu deney, Mark'ın kendisini, işinin ve kendisinin gerçek doğasıyla yüzleşmeye zorlayacak çözülmekte olan bir gizemin merkezinde bulması nedeniyle sorgulanmaya başlar.

    Britt Lower, Tramell Tillman, Zach Cherry, Jen Tullock, Michael Chernus, Dichen Lachman ve Sarah Bock'un yanı sıra ödüllü usta oyuncular John Turturro, Christopher Walken ve Patricia Arquette de dizinin kadrosunda yer alıyor.

    Dizinin baş yapımcılığını üstlenen Ben Stiller, yönetmenler Uta Bresiewitz, Sam Donovan ve Jessica Lee Gagné'nin yanı sıra bu sezon beş bölümü de yönetiyor.

    Dizinin yazarlığı, yaratımı ve yönetici yapımcılığı Dan Erickson'a emanet. Yönetici yapımcılığı ayrıca Scott, Arquette, John Lesher, Jackie Cohn, Mark Friedman, Beau Willimon, Jordan Tappis, Sam Donovan, Caroline Baron, Richard Schwartz ve Nicholas Weinstock tarafından yapılıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top