Hesabım
    "Time Bandits" Fragman: Terry Gilliam Filminden Uyarlanan Dizide Lisa Kudrow Başrolde!

    Taika Waititi ve Jemain Clement'in Terry Gilliam'ın "Time Bandits" filminden uyarladığı Apple TV+ dizisinden ilk fragman yayınlandı.

    Apple TV+, Terry Gilliam'ın 1981 tarihli sevilen fantastik filminden uyarlanan "Time Bandits"in fragmanını yayınladı. 10 bölümlük dizinin ilk iki bölümü 24 Temmuz'da yayınlanacak ve ardından 21 Ağustos'a kadar her Çarşamba iki yeni bölüm gelecek.

    Komedi macera dizisi, zenginlikleri yağmalamak için zaman ve mekan arasında zıplayan bir grup hırsızı ve onların yeni elemanları olan 11 yaşındaki bir çocuğu konu alıyor.

    Fragmanda, gardırobunda bir portal keşfeden ve Penelope (Lisa Kudrow) liderliğindeki bir gruba katılan tarih meraklısı çocuk Kevin'i (Kal-El Tuck) görüyoruz. Kevin, Stonehenge'in yaratılışı, Truva Atı, tarih öncesi çağlardaki dinozorlar ve Buz Devri gibi fragmanda görülen çeşitli tarihi duraklara ışık tutarken grup, maceraları boyunca kötü güçlerle mücadele ediyor.

    “Time Bandits” Apple TV+ için Paramount Television Studios, Anonymous Content'in AC Studios'u ve MRC tarafından üretiliyor. Jemaine Clement, Iain Morris ve Taika Waititi seçilmiş bölümlerin yönetici yapımcılığını, yazımını ve yönetmenliğini üstlenirken, Clement ve Morris ortak dizi sorumlusu olarak görev yapıyor.

    Oyuncu kadrosunu Tadhg Murphy, Roger Jean Nsengiyumva, Rune Temte, Charlyne Yi, Rachel House, Kiera Thompson, James Dryden, Felicity Ward, Francesca Mills ve Imaan Hadchiti tamamlıyor. Waititi ve Clement de konuk oyuncu olarak ekibe katılıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top