Hesabım
    Ryan Murphy'nin Yeni Dizisinde Kim Kardashian, Halle Berry & Glenn Close Oynayacak

    "All's Fair" adlı dizi tamamı kadınlardan oluşan bir hukuk firmasına odaklanacak.

    .

    Oscar ödüllü Halle Berry ve sekiz kez Oscar adayı olan usta oyuncu Glenn Close, Ryan Murphy imzalı yeni Hulu hukuk dramasında Kim Kardashian ile birlikte rol alacak.

    Şu anda "All's Fair" olarak adlandırılan dizi, ilk olarak Aralık 2023'te duyuruldu. O dönemde bildirildiği üzere dizi, Los Angeles'ta tamamı kadınlardan oluşan bir hukuk firmasına odaklanacak. Berry ve Close'un karakterleriyle ilgili kesin ayrıntılar gizli tutuluyor. Her iki kadın da Kardashian gibi "All's Fair"de yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Close, Trillium Productions adı altında yapımcılık yapacak.

    Bu rol, FX dizisi “Damages”te kötü şöhretli avukat Patty Hewes'i canlandıran Close için televizyondaki hukuk dramalarına dönüş anlamına geliyor. Close, dizideki çalışmasıyla iki Emmy Ödülü ve Altın Küre'yi kazandı.

    Dizi, Berry'nin az sayıdaki televizyon rollerinden biri olacak. Oyuncu en son Steven Spielberg'ün yönetici yapımcıları arasında yer aldığı CBS dizisi “Extant”ta rol aldı.

    Murphy, Netflix anlaşmasının sona ermesinin ardından Disney ile yaptığı yeni genel anlaşma kapsamındaki ilk dizi olan “All's Fair”de yazar, yönetmen ve baş yapımcı olarak görev yapıyor. Jon Robin Baitz, Joe Baken, Jamie Pachino, Laura Greene ve Richard Levine da yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top